Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su moja braca, a ne egipcani i saudijci nikada mi nece braca nikada prodane duse
@plah majmun te napravio i majmunica okotila
@PlahNajplahiji: to ti je isto kao sto su rusi, kinezi i slicni braca srbima :D ... nikad necemo skontati da smo jedni drugima najbitniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka čast , dužnost je biti na strani pravde i stati u zastitu žrtve, hrabri Palestinski narod je velika žrtva zulumćara i din dušmana
Mnogo su civilizovaniji od Italije npr.
Pravi muslimani za razliku od Bošnjak kojima je Ćaba u Vašingtonu, samim tim u Tel Avivu i zapadnom Jerusalimu.
Od Turske pa do daleke Indonezije, niko ništa konkretno, samo ovi iz Jemena.
Sve je ovo tanko i bez vrijedno!
samo petini od ovih što su izašli na ulice podijeliti puške pa da pregaze Jeruzalem. Neki od njih ne bi trebali ni pucati.
PlahNajplahiji@ tebi krivo što si ti pavijan ??
Narod lavljeg srca živi bili.
Sto bi vucic rekao 2000 ljudi
ne on bi rekao 1974 i dvoje djece
Yemen 🇾🇪🍉🇵🇸❤️
Nisu samo u Jemenu protesti, diljem svijeta su protesti, samo ih mediji ne prenose, prenosi ih telegram. Sinoć slušam na dnevniku kao kritikuju telegram jer prenosi laži hahahahah, a sve ima uživo iz cijelog svijeta, no ih jbe to što nemaju enkripciju da ih cenzurišu.Pa tako ima prenos pobune u Bangladešu, Holandiji,Francuskoj.Veliki protesti podrške Palestini. Ko želi nek instalira Telegram i prati.
A kada su protesti za Palestinu u Sarajevu onda negativno komentarišete i ne želite da izađete...
@plah pricaj u svoje ime orangutane
Da mi je neko rekao prije 6 mjeseci da ću iz respekta prema tom narodu odjednom poželiti posjetiti Jemen, ne bi vjerovao.
Zar stvarno normalan mozak misli da protesti mijenaju um genocidaša?
Zar si ti stvarno toliko nepismen da nisi svjestan naučno dokazanih poveznica između protesta, popularne svijesti, društvenih mreža!i situacije na terenu? Ne mjenja on mozak genocidaš ali mjenja mišljenje ostalih. U Americi eno 50% američkih Jevreja za prekid vatre i 34% protiv