Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fudo osobe x sa politikom na per si od silne brige kako da prehrane viseclane porodice penzijom od 270 km radeci 30-40g. za dobre place do \'92.- i nikakakve od \'92.- \'2007 - jer su braca muslimani pljackom obezvrijedili pa SEBI VEC DAAAVNO PRODALI drzavnu imovinu i radnicke firme u kojima su radnici do rata zarađivali - a ta banda koja je glađu do smrti iscrpila - IZVRSILA GENOCID - nad svim SVOJIM casnim ljudima u svoju i u korist SVOJIH KRIMINALACA - danas su ta bagra vlasnici svega sto vidis i ne vidis da radi u sa i ostalih 10 kantona, ex yu i s kraja na kraj svijeta-od neumskih hotela, preko crnogorske i dubrovacke rivijere i slovenackih exluzivnih odmaralista - do sejsela - kajmanskih otocja - dubaia - londona - nju yorka - chikaga - tunisa, kaira etc.a tebi su Fudo ostavili mudo.Ko ti je kriv sto se na vrijeme nisi uclanio u harefatovske bh sehide.
KOJA JE SVRHA SVIH OVIH KOMENTARA ?? IMA LI NEKO NESTO SMISLENO DA KAZE....
Genocid nad palestinskim narodom traje vec 60 godina i dolazi pri kraju...veliki izrael enticki cist bez muslimana...
Sila je to Izrael,oni znaju pare da prave oni znaju ..........za sve su sposobni.Izraelke 2g vojsku sluze a muskarci 3g ..........sjecam se kada su pre 40g porazili za 7 dana Egipat Siriju Jordan ....sve susjede islamiste razbili ko zvecku hahaaha Kazu tada u sred ljeta islamisti-vojnici u pustinji u podne zalegli i ALahu klanjaju a Jewreji dolete i tratatatata I poslase islamiste ALahu hehheheheee Koji lud svijet su oni Alahovi sledbenici majko mila .............hahahahaaa Vise vrijedi 1 Civa nego 100.000 ALahovih ludaka-sledbenika
VLACICU Genocidno fasisticka furdo tebi Tursko retardirano kopile tebi su Turci nane seksali 500 godina i stoga si ogorcen na njih o one sto ste im bili kmetovi i sluge i biti ce te opet samo da znate kad tad. Dobit ce te sto ste trazili genocidno fasisticka furdo.
Bogomi S Civama nema zajebancije odmah oni 100-ko vrate \"milo za drago\" I nema niko nesmije da pisne a Palestincima ne pomaze ni :plizzz helppp NATO i AMeriko plizzzz\" kao sto su to radili oni nasi OTPADnici POturcenjaci
Zbog cega je ISALM najzaostaliji do svih religija [NE DUHOVNO] i materijalno i drustveno ? Zbog cegq u svim svjetskim krizma i ratovvima ucestvuju Muslimani ? Zbot cega je ISALM religja koju svi mrze ? Zbog cega ISLAM u SARAJEVU zabranjuju DJEDA MRAZA ? Zbog cega nas je Republika Srpsak pocela da pretice po svemu? Zbog cega nas Hercegovina mrzi ? Zbot cega ce sutra na demonstacijam u Sarajevu paliti AMericke zastave neke bradonje sa kratkim hlacama koje neamju NI DANA RADNOG STAZA ? Pomozite dobri ljudi, zbog cega ?
Problem Palestinaca i njihova nesreca je direktna posljedica arapsko minderasko diktatroske politike koja unistava arapsko palestinski narod. Hamas je ocajnicka oragnicacija koja zeli osvetom u vidu komarca nauditi Izraleu koji je Slonovski dzin u poredjenju sa Palestinskim Hamasopm i svim drugim nenaoruzanim golorukim Palestincima koji nikako da nauce da se tenk ne moze unistiti kamenicama. Ovo sto Hamas radi je samo povod Izraelcima da ih jos vise uniste i jos vise zbiju na uzi prostor i jace stegnu u manji tor. Za svo to vrijeme arapsko minderasko diktatorski stakori uzivaju u svojim minderasko kuplerajskim bogataskim vilama koje cuvaju zapadne sigurnosne snage od sopstvenog naroda. Arapsko diktatorski stakori su slika u malom mindersako stakoreko izdajnicke klike poput nase SDA koja nas i nasu drzavu izdaju goovo 20 godina za svoje stranacko minderska inrterese. Spasoje Tihomirovic i mali princ Bakir Izdajnikobegovic su isto zlo poput arapsko izdajnicko minderskkih iazdajnika
samo rokaj samo rokaj ojha
Zasto velike kvazipatriote sa SA-X ne odu u Gazu da svojim licnim primjerom ucine nesto za palestinski narod?
smrt izraelu
spo ti si ocit primjer da neimaština i bijeda ne čini ljude boljima,nego ih,naprotiv kvare
Apokalipto: Odakle tebi ideja da su Hrvati gađali kolonu, pogledaj malo snimak pa ćeš vidjet tko je gazio te ljude postoi snimak. provjeri koliko je Četnika stradalo za vrijeme Oluje. Toliko su četnici u svakom gradu u Bosni ubili.
Ne mirisem Jevreje, ali mi je drago zato sto znaju kako treba postupati sa tom teroristickom gamadi. Sve islamiste pod zemlju !
E MOJ BISTROUMNI 5do5 KO ZNA ODAKLE, JEVREJI (IZRAEL) ODAVNO NISU ŽRTVE, VEĆ DŽELATI, ISTI KAO I ONI KOJI SU NJIH PROGANJALI