Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta sad?
bas je ljepse bit mademoiselle...
Zivo mi se y.e.b.e i za Francusku i Francuskinje - odvratna nacija iz koje ti niko ne bi rekao koliko je sati pa makar znali da ce ti time zivot spasiti. A ovim su sami sebi spucali autogol sto se tice nataliteta. Sad vise nijedan frajer medju ionako pederastim narodom nece smijeti prici zeni, jer ne zna na cemu je.
E bitnog li podatka, majko moja...... Eto sad će sve francuskinje napokon biti sretne i \"UDATE\" HAHAHAHHAH
\'ta ce gospodja, gospodin joj kroz noge...
Pri ovom naravno da ne bude zabune ne mislim da zena treba korigovati svoje tijelo. Danas imas na raspolaganju sve da bi izgledao lijepo, to za mene nije ljepota. Svakodnevno se susrecem sa izuzetno ruz.nim zenama koje sebi mogu da priuste se.ksi odjecu, skupu sminku, masaze, kreme, prepravke, one izgledaju glamurozno, ali to nije to. Da ne mislis da podrzavam vjestacku ljepotu. Ona koja je lijepa, sa minimalno sminke, u djinsu i ravnom obucom moze izgledati nebeski, samo malo joj je dovoljno da zablista. Prirodnu ljepotu ne moze prevazici nista vjestacko.
dafuq
Afrikanke su lijepe na svoj nacin, Japanke na svoj nacin, Svedjanke na svoj nacin. Tu nema poredjenja apsolutno!! Svaka od ovih ima svoje cari i drugacija estetska mjerila, drugaciju tjelesnu gradju, drugaciji oblik ociju, crte lica i slicno. Medju svim navedenim ima i lijepih i ruznih. Ja biram ljepotu!
standardi, prije 50 godina stvari su bile drugacije, ona koja je bila mrsava bila je vjerovatno \"bolesna\" ...a koja je bila punija bila je ljepsa... a to sto je neka ruzna ne mora znaciti i da ona misli da je ruzna (za ovog tipa gore). a danas kako stvari stoje... pa, previse je TVa i photoshopa :))
Ko me zvone gospođo ne garantujem mu za sigurnost :D
ti sa hormonima! ...znas li ko postavlja standarde ljepote??? budi norm.alan, zene u africi u ljepse sto us deblje, sta ces sa njima, sta je sa njihovim standardom ljepote, pogresno?? eh tako i tebi, zapad ti dao a ti uzeo, godi ti, a to sto bezbroj zena i muskaraca podlijeze operacijama koga briga, sve zato jer bi neko da gleda nesto sto mu godi, probaj malo slusat\'!
Tu pricu dobra u dusi okaci macku o rep. Daj da imam u sto pogledat za ostalo cemo lako. Kako ruzno zensko moze uopste bit dobro u dusi kad je nezadovoljno sobom i kad zavidi ostalim zenama na figuri, stasu? kako? Tu se stvara zloba i zavist, a iz zlobe i zavisti krecu sve ostale ruzne osobine! Lijepo gradjene i lijepe zene su cesto i bolje osobe! Mozda jesu gluplje, ali i to je zato sto ne misle da su druge zene zlobne, pa ih je lako za.je.bati.
to sada da više nema nevinih? doduše, francuska, normala zemlja, što bi ih i bilo iznad 18 godina? tamo je i s.e.k.s normalna stvar, ne ko kod nas, iz krajnosti u krajnost, ili čisti promiskuitet, ili djevica do braka
Vizuelni podrazaj podstice lucenje hormona srece. Naucno je dokazano da je covjek sretniji kada je okruzen lijepim stvarima, ljudima, okolisom. Jel ti vise volis sjedit u smetljarniku i gledat otpatke il u sutonu na obali gledati zalazak sunca i mirno more? Tako je i sa osobama. Kada pored sebe imas strasilo podsvjesno nisi sretan, a kada pored sebe imas ljepotu sve ti je vedrije. Isto i sa zvucima, ako slusas lupanje na baustelu, ili cvrkut ptica u prirodi. Senzori prave nemoguce nasoj percepciji svijeta.
ova gore ugrozeni, sta fali zeni da bude gospodja kad muskarac slobodan ili ne moze biti gospodin, de neka i on bude gospodincic??? da i zene znaju, ha ja... gospodincicu
Os sad sve Mme...tugo nesreco...!!!!!!!!!!!
a sta ti mislis da je neka tu samo da bi je ti gledao???? zab.oli tebe kakva je koja, bitno je da je sama zadovoljna sobom, pogledaj sebe, kakvih ima muskaraca, sa trbus.cin.ama i sm.rdlj.ivih, pa sta sa njima, neka gospoda ide na operacije molim lijepo - ljepsi su za gledanja! daj ...malo zrelosti