Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed braco Francuzi,zajedno sa Amerikom i Izraelom u konacni obracun sa ovim nakaradama
Kakvo hapsenje? Stoku spaliti javno. Das im utociste, nahranis ih, skolujes, posao, socijala, dzamiju im napravis, dovedu familije iz svojih vukojebina i onda umjesto da sve to postuju oni prave sranja. Takvi su i ovi nasi islamisti, ne smjes im ledja okrenuti.
Zbog takvih ekstremista normalni muslimani na Zapadu ne mogu živjeti, jer je sada svaki musliman pod povećalom. Treba stoku potjerati od kud su i došli.
Eh koji si ti p.a.pa.k.!! Garant from Sandzak ...ha,ha,ha,, Primitivno au nema šta... Vidi se odakle si.Nema sumnje. .. Idi pa zivi gdje hoces...samo furaj iz Bosne...voz
http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap-crime-rapes Njemci su osvojili srebro sa 7000 silovanja godišnje. A Rusi broncu sa 6000 hiljada silovanja godišnje. Švedska na četvrtom mjestu sa 5000 hiljada silovanja godišnje. Belgija 6. mjesto a Španija 8. mjesto. Postavlja se pitanje.Da li je u Evropi ima više silovanih ili nesilovanih žena?Jel u ovu \"civilizaciju\" nas muslimane pozivate.Jel ovo \"sloboda\" koju želite za naše \"spodobe\". Idemo dalje u Britaniji se SVAKIH 20 minuta dogodi sexualno zloostavljanje djeteta.400 djece svaki 7 dana. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4237695/Child-sex-offence-every-20-minutes.html Nema šta.Vi ćete oslobodit sve ljude i žene i djecu,ali od časti,morala,i djevičanstva naravno.Trebam li ići dalje,na još \"civilizovanije\" zemlje poput Amerike? A ja sad vas izazivam pronađite statistiku muslimanskih zemalja da uporedimo.Nemojte više da vas čujem miševi.Nazad u svoje četničko-škutorske rupe.
Talibe, a da ga ti meni malo podojis? Ili je to po serijatu zabranjeno?
@Amela,podrzavio te Mile Kitić sa pjesmom kraljice trotoara.Znam za vas su kultura Francuzi evropski prvaci u silovanju.Sad će uskoro novo evropsko prvenstvo,bosna će ponova da igra protitv srbije.Haman će opet da bude 200.000 za srbiju?Ako su takve ko Amela,pa nemaju što da se bude,to je CIVILIZACIJA i KULTURA za ovu \"mudricu\" @BIH.Po čemu zaključuješ da su teroristi.Pozovi se na koga hočeš i naći ću više argumenata da su ti prije teroristi od bilo kojeg muslimana. Eto tvoja bosanska Armija ide u \"mirovnu\" misiju sa največim zulumčarima današnjice i največim teroristima,Amerikancima.I to svako koji ima oči vidi,ali ne vidi BAL\'IJA valjda ne od čeka koji kauboji dostave za vjerno služenje svog gazde.
Tvoja kulturu si pokazala u svom komentaru. Nemoj vise prosipati takvu kulturu molim te. Ako je to kultura bosne onda se ja stidim sto sam bosanac. Idi ba namiri kravi i odspavaj do igranke.
U..b.it ih odmah, a ove ekstremiste / vehabije i one s.p.o.do. be umotane / iz BiH protjerat nek idu u lijepu p.m. odakle su i dosli..b.a.gra zaostala..Takodje isot vazi i za ove iz Rozaja, Sjenice, ....P.r.i.m.i.t.i.v.ci....G.a.d.e. mi se Bosna je Evropa i naša kultura takodje evropska..
Šta vam je nacionalisti i fašisti svih boja? Šta ste se odmah povampirili? Možda vijest jest malo napuhana radi izbora ali to su većinom oni koji i jesu teroristi ili podržavaju terorizam. Takve treba istjerati iz svake normalne države bez obzira koje su nacije ili vjere. Misliti da je svaki musliman terorist je isto kao i podržavati teroriste. Tu nema razlike između vas ograničenih.
Ovaj portal je postao gnijezdo cet.nika( turaka ) i sk.utora radik.alista. Promijenili ste ono lijepo ime u ovaj kiks. Da je to jedini kiks ne bi se covjek ni pocesao nego ste c.et.nike stavili kao ad.ministratore. Bravo, ovaj poortal definitivno vise nije vrijedan posjete.
islamu nije mjesto u evropi
Kod nas je jednostavnije - samo ograditi islamskih 24 posto i mirna Bosna, a bogme i Hercegovina.
Ocekivani scenarij
Samo u tvojim snovima ce bosna biti serijatska...a ni taj san nikad neces sanjati.So let it go..
primi ti moj q.u.rac i budi istinski slobodan
Šta ćemo u Evropi? Nisam ja u Evropi ja sam u muslimanskoj Bosni. A evropa je kršćanska unija. U Bosni je nekada Šerijat bio na snazi do dolaska austrougarskih okupatora,posle komunističkih pa danas demokratskih. Čim dobijem dobru priliku idem u Aziju. Evo dokle idu francuski silovatelji. http://www.24sata.info/zabava/zanimljivosti/94375-Pariz-Tinejdzerku-skole-poslali-kuci---zbog-preduge-suknje.html Izgleda da hoče da uđu u Ginisovu knjigu ove godine? Eh za ove smo mi radikalni.Drago mi je da jesam.Nije loše za budalu biti budala. Primite Islam budite istinski slobodni.