Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je bio Fikret Abdic cecenskoga naroda ! Stigla ga je zasluzena kazna ! Nadati se da ce mu se Putin i Sharon uskoro pridruziti ! Jebali mu oni mamicu izdajnicku !
Mater im cetnicku!!!
ohoho, cemu ljutnja? Jedino sto su tvoja braca ovde donela su bubarusi. Meni si i Bush i mutavi Putin podjednako aktivni u ostvarivanju svog drzavnog terorizma i okupacije. Doduse mutavi ima malo pametniju facu, sto i nije tesko.
Jeste li culi za B.B ???
ma zapad ga ubio ba zapad jede govna jebem ima mater a vidjecete akko ce sad biti slovencima najebali su......
ma sjajno si to rekao slatki, haj sad mars u ceceniju pa se bori za svoju stvar, a popusti nas sa svojim velikim mislima. a ako je putin mutav, onda je dzordz bush pametan. a za supke sa sarajevo-x porucujem da mi se napuse kurca u ratama, za ovo brisanje pojedinih komentara.
Ceceni su 10 puta bolji borci od Rusa. Nema sa njima zajebavanja. Taj predsednik je imenovan od strane Moskve, i Ceceni ga nikada nisu priznavali. Ovde se ocigledno radi o drzavnom terorizmu Rusije i onog mutavog Putina. Sta ce Rusi u Ceceniji. Ovo je ista fora kao i Irak. Vrsljaju tamo gde im nije mesto. Pa ce posle neko da kaze da je ovo terorizam. Nije terorizam vec klasican atentat na prodanu dusu. Ovde o terorizmu nema ni govora. Krscanski okupatori i fasisti moraju da znaju da ce im se borba protiv Islama i njihov drzavni terorizam, genocid i fasizam odbiti od glavu.
a sad zapjevusimo svi zajedno ovaj moj fenomenalni hit : IMAGINE ... eins...zwo..drei.. Imagine there's no heaven, It's easy if you try, No hell below us, Above us only sky, Imagine all the people living for today... Imagine there's no countries, It isnt hard to do, Nothing to kill or die for, No religion too, Imagine all the people living life in peace... Imagine no possesions, I wonder if you can, No need for greed or hunger, A brotherhood of man, Imagine all the people Sharing all the world... You may say Im a dreamer, but Im not the only one, I hope some day you'll join us, And the world will live as one.
IDITE GROZNI JEBO VAM DZIHAD NENU IZNEMOGLU
Danas se ovo deslio njima a sutra kozna kome Dokle će muslimani biti raštkani i neujedinjenji trebamo svi ustati u Djihad
EKSPLOZIV JE UGRADJEN U BETON KAD JE STADION PRAVLJEN STETA JE ZA NJEGOVU FAMILIJU.
R . I . P
STRASNO!!!! JE LI UBIJEN NAMRTVO I JELI MU TO PRVI PUT??? -------------------------------- Hahahaha......
balijo, dobio si sto si zasluzio
STRASNO!!!! JE LI UBIJEN NAMRTVO I JELI MU TO PRVI PUT???