Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepoznatljiv teroristički "rukopis". Auto-bomba ili bombaš-samoubica. I čuj: u blizini prodavaonice slatkiša. Kako sotonski (šejtanski).
Christianity-- 2.000years Islam--1.400years Syrian--over 10.000years
isto sto se desava i u Iraku cesto, suniti ubijaju explozivom sije, kako neko moze imati toliku mrznju prema drugoj vjeri pa da ubija djecu i zene i civile negdje na pijaci exploziv drago mi je sto sam bosnjak i sto nisam arapski musliman, imaju i na youtube snimci kada uhvate asadovci neke od pobunjenika pa ih tuku polako metalnim sipkama i lome ruke pale kosu do smrti i snimaju kamerama i smiju se, a tako i ovi obratno kada njih uhvate, kao zivotinje https://www.youtube.com/watch?v=fQBTTuxBtIs
Prijatelju ja potpuno isto razmisljam kao ti..Za mene je vjera intimno lijepo osjecanje koje covjek nosi u sebi i ne treba da je natura drugome ili cini zlocine u ime svog boga.Ovo sto se radi su najobicniji zlocini,nikakva borba za visi cilj.
Nazalost iza ovih brutalnosti je mrznja stara cca 1500 godina. Assadovi su Alaviti sekta unutar Sita. Suni Alavite I ne smatraju muslimana, mrze ih vise od krscana I misle da su gori od njih. Assad je imao podrsku svih medjutim politika je cudo jos kad se upletu strane obavjestajne sluzbe I interesi velikih... Jos odnos Sirije prema Izraelu sirije stavlja u veoma neugodnu poziciju kad je u pitanju zapad. Na kraju samo jadni narod placa cijenu...
Šest komentara prije ovog mog. A kad treba pričat o Srebrenici, Markalama. Kapiji i to tu smo specijalci. Da hoćemo bar priznat istinu najveću 'ne zanima nas niko osim nas samih', a i to dok se ne obogatimo. Bogate ne zanima ni brat, ni prvi komšija, ni najbolji drug.
Ideologija komentara je malo sto je mozda dobro. Bolje da oni koji ne poznaju dovoljno situaciju ne "lupaju" previse. U ovakvim situacijama je vrlo tesko biti objektivan kad stvari poznajemo manje vise povrsno. Ono sto mene zalosti je to sto diplomatija ili pregovori ne mogu pobjediti I na taj nacin sprijeciti ljudsku tragediju. U vrijeme svih mogucih naucnih dostignuca I visoke inteligencije pobjedjuje onaj ljudski najnizi poriv.
ovo veliki muslimani ubijaju male muslimane, tako se i mi u bosni klasifikujemo, ko nije u sda nije vrijedan života
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da omoguci prekid krvavog bratoubilackog rata koji prijeti da unese konacan razdor i potpuno obezvredjivanje medju Muslimanima,koji zavedeni od svojih vodja zaboravljaju osnovne smjernice kojima nas je naucio Najplemenitiji medju nama,Muhamed s.a.w.s.,cije naslijedje nas obavezuje da slijefimo nacela casti,postenja,postovanja i medjusobnog uvazavanja; molim Allaha dz.s da nas uputi na pravi put,da se mi kroz nase molitve poboljsamo u svemu,da ne ostanemo samo ogromno tijelo koje ne vodi ispravan mozak, amin!
ovi teroristi što u ime islama u.bijaju ljude po svijetu, a posebno u siriji, su bolesni do bola. poglavari islamskih zajednica bi se takvih radikala trebali javno odreći, a oni uglavnom šute, čak ih prešutno neki i podržavaju. žalosno. međutim svaka šutnja na zločine, se kasnije onima koji šute, a koji su dužni da ne šute, obije o glavu.
j.e.b.e.m.im sve ono .... gmadovi jedni.. ..što mu kod mame nije explodiro !
eto ubijaju se muslimani međusobno ovaj put suniti ubijaju manjinske šije žalosno