Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 2 godine sam ucestvovao cerimoniji ubijenim italijanima za 20 godisnjicu. Treba osuditi dali to bio Bosnjak, Srbin ili Hrvat!
@ZENICA SDA "treba osuditi dali to bio Bosnjak, Srbin ili Hrvat" Zar je to bitno? Zalosno je da su zivote izgubili ljudi koji su dosli da pomognu Bosnu!
Samo za informaciju Beg_je_Beg: Talijani su bili u TRANZITU sa humanitarom da pomazu samo katolicki narod u Vitezu(a muslimani su samo posmatrali gladni, goli i bosi i brojali kamijone kako putuju za Vitez i pravac N.Travnik). Zao mi je Talijana jer su bili u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A tako je bio fin i posten dok su ga nasi novinari promovisali kao istaknutog humanistu.
Korisnik 007 Ja sam upoznat da su talijani pomagali sve bez obzira na vjeru!Uostalom, muslimani bi pocrkali og gladi da su cekali pomoc "brace",Zapad vas je hranio i spasio
Kako pojedini patriJoti odmah nalaze opravdanje za svog patriJotu. Kao, Bošnjaci su bili gladni a Talijani su vozili konvoj hrane za "katolike" u Vitezu. Ispada da su ovi samo kolateralna šteta, a ne žrtve pomno isplaniranog napada radi sprječavanja drugih humanitarnih konvoja u prolasku za središnju Bosnu. Koliko ovakvih patriJota mirno šeće po BiH, iako pravosuđe i policija znade za njihove zločine. Ali oni se ne smiju privoditi i procesuirati, jer bi ispalo da su i pripadnici A BiH činili zločine.
preporucio bi svima da se prvo informisu o kome je rijec pa da onda komentarisu,...od 50 komentara vidim da samo jedan komentator opste zna o kome je rijec,... Paraga je odlezao svoju kaznu i osudjen je od Haaga. U narodu poznat kao Heroj i Robin Hood(posto je Sarajevo zaboravilo na Gornji Vakuf i da narod tamo treba da se hrani i oblaci i ratuje protiv hrvatske agresije) za vrijeme rata u BiH,... Paraga je bio izuzetno hrabar borac i veliki patriota tadasnje BiH a ova BiH ga je nazalost zaboravila i ovo je dokaz samo jos jedan koliko nasi borci su ne bitni u sistemu danasnjem,...
Što Bakira neuhapsite, on se najviše nakro
Po svim Zakonima osoba pravomoćno osudjena za neko djelo, a koja je odslužila kaznu ne može bit ponovo sudjena za isto djelo. Pošto je ova osba osudjena na 15 godina i odslužila kaznu, biće puštena, a sa dobrim advokatom će i dobiti novčanu odštetu za hapšenje. nažalost.
Tamam da je neko od mojoh ako je krao i ubijao tada mu treba osuditi, a one koji skrivaju isto jer su dio tog plana.
Hanefija Prijic
U Njemackoj je 1997. donesena prva presuda za genocid u BiH Nikoli Jorgicu za genocid u Doboju! Osudjen je na nekoliko kazni dozivotnog zatvora i jos cini mi se na 8 godina sto je zaokruzeno u jednu dozivotnu. Da je kojim slucajem svi ovim nasim ratnim zlocincima sudilo njemacko pravosudje, bilo bi bolje svima.
Kad mogu Sejfudina Tokica -na pravdi boga da hapse,nek i toga kokoshara.! Ovi nasi da pokazu da treniraju strogocu,a pola Bosne prodato cetnicima.!
A odakle ti znas da je na pravdi boga? Da nisi drzao svijecu mozda.
Ma Ustasa ili Cetnik
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67-281/213/t21302.shtml
KOLIKO OVAKVIH IMA,STO SU KRALI I ODIMALI .-SADA "UGLEDNI"GRADZANI.-
u avazu piše da je balija
glup si koliko si tezak,nije bitno ko je ni iz cijeg je naroda,bitno je da je uhapsen za zlocin!!! pozdrav za Glamoč ;)
pa šta se buniš što je balija?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)