Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto primjera kako se demonstrira.
klix.ba potpuno ste me razočarali. ovaj članak je primjer totalno bezpredmetnog i pustog žurnalizma. kao prvo, napisali ste ovo u tonu, kao da su demonstranti krivi za ovaj slučaj. da bi jih pustili na miru ne bi doslo do p***rija, zar ne? I stav "Ljevičari se dugo bore za ostanak ovog centra u kojem se održavaju diskusije i žurke." je potpuno pogriješen. "Žurke"??? Takvi i slični centri predstavljaju jednu od svijetlih tačaka na ovom svijetu. Nije stvar u "diskusijama i žurkama", nego to predstavlja način života, alternativu neoliberalizmu. upravo taj neoliberalizam i privatizacija sad ruši tu zajednicu, koja je vjerovatno prošla kroz pakao da je zadržala takav autonoman prostor. Ali ne, vaš posao je ocrniti sve što miriše na bolji život.
***te u njemackoj protesti pa odma belaj sa policijom i to,,,a u nas kad su protesti kao ovaj juce sto je bio,ovi studenti nesto ovo ono,,,najmirniji protesti na svijetu a najgore nam stanje u drzavi...hhmmm zanimljivo
ja mislio nerdi zbog malih plaća...
ne mogu vise da komentarisem politicke teme, idem u kafanu propremati se za novu godinu.
Ne valja kad švabe postanu nemirne....
Lijepa moja BiH, neredi u Njemačkoj. Ma zdra'ooooooooo
Pa čime ih pomlatiše?? Ovakve slati na prvi front :)
Nisam znao da na zapadu Njemacke ima toliko rusofila,znam da ih je ogroman broj oko Berlina,Lajpciga,Drezdena...itd. ALI u Hamburgu!!!
Nisam znao...Covjek se uci dok je ziv!
Upoznao sam ljude (Njemce) iz Lajpciga koji govore za Ruse da su im braca,za sebe kazu da su veliki komunisti,i ne daju reci losu rijec o njima,pa sam pomislio da su i ovi takvi. Ocito sam pogrijesio.