Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aman koja vijest...prodaje se nafta sa pečatom IDILA ili što? Neko samo izvali dnevnu laž a onda je svi zaokupe ko mahniti te ponavljaju.
Prodaje se i u BiH. Vlasti ne sprovode istragu !
TIP: U BiH ima benzinskih pumpi ko i kockarnica !2000++ ! Kako još niko nije dobio ovisnost o benzinu, očito je riječ o utaji poreza i pranju para !! KO ? Ljudi na vlasti, a pomaže im njihova policija i drogirano tužilaštvo !! A zašto ?? JER JE UNOSNO KONJU KO DROGA, A NIJE OPASNO ! Po nekim evropskim normama imate benzinsku stanicu na 30 km puta. Al ko hebe EU kad su te norme u pitanju. Gleda se JRDINO kad su plate parlamentaraca u pitanju !!!!!
Moze se desiti da vam eksplodira automobil u voznji :D