Ljudi preseljeni u skloništa
0
U Brazilu evakusan cijeli grad nakon poplave
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne sikiram se ja za njih kazu da su sada 5 sila svjeta
Sta imaju oni praslovavci slavit u nasem gradu???
http://signup.riseofimmortals.com?campaign=ref_E3jPoZtVcU10IeLBdwtdYltr
mnogo volim tursku kitu cak i vise nego pitu volim ćunu obrezanu vazelinom namazanu kad ulazi oci sjaje brkat turcin sto ga daje ja sam srbo turska kuja potrebna nam je oluja
Ovo gore nego prošle godine u Goraždu :O
Dosadni ste vise sa samosazaljevanjem. Manje visi na netu a vise se potrudi da sebi obezbjedis svjez rucak svaki dan. Idi u rudnik kopati, tamo uvijek primaju nove radnike, kad bi se potrudio nasao bi posao kakav takav a nemoj tu sjediti i prditi o napacenoj Bosni. Ako imas net sigurno nisi tako ugrozen vec si mamin sluto.
Ma ja, vi se zaje.bavate, a sto ja jedem grah od jucer, vas boli briga!
Ja jakog grada u pm, ovako i kod nas tamo Doglodi poplave...
po izboru portala goal.com edin dzeko je igrac utakmice
Ministar Suljgic pretukao suprugu http://www.youtube.com/watch?v=rLGnlh3Ydso
uzas