Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim putem zelim da informisem BiH-javnost da je u subotu na Treskavici nestao mladic koji zivi u Istocnom Sarajevu Bojan Skobo... On je bio sa drugovima na planinarenju i od subote mu se gubi svaki trag... Policija sumnja da je mozda cak i ub.jen i ostavljen negdje u sumama Treskavice. Dvodnevna potrga nije dala nikakvih rezultata i policija je odlucila da obustavi daljnju potragu.. Ono sto je \"cudno\", ustavari, nije uopste cudno, nego sasvim normalno, je da sarajevski i federalni informativni mediji nisu objavili nikakvu vijest o ovome. Vjerovatno zato sto se radi o Srbinu kojji je nestao u muslimanskom dijelu Federacije. Da je slucajno nestao Musliman na podrucju Republike Srpske, to bi u svim medijima bilo prezentirano, svako deset minuta, kao \"NASTAVAK GENOCIDA NAD BOSNJACIMA\" u cemu bi prednjacili DNEVNI AVAZ\" i sarajevo-x..
Fazon je u tome sto je BP takvu nehajnu katastrofu napravio, da i jeste sve sto rade skandalozno. Treba ih dobro kazniti, pa nek propadnu. @Kljajic - hahahhahahahhaha!
jel ti to bakir najmilije spomeno u 60 minuta XD j e b e m ti najmilije si cuo XD
Ups napisa pogresno prezime Bakira: *Bakir hadziSMRDENOVIC
Jel se to Bakir HadziSRDENOVIC iz 60 minuta zaposlio kod vas u redakciji pa i vi poceli sa \"SKANDALOZNIM VIJESTIMA\" ???
ne mogu vjerovati da je ovo nekome vijest!
Ove neodgovorne dzukce ne samo da treba proterati iz SAD-a nego treba zabraniti da posluju bilo gde.Pa oni zajebavaju najmocniju zemlju sveta,pa sta bi tek radili sa jadnim Balkanom,da imamo iole nafte...spakovali se i otisli...FUJ FUJ
Pa evo ideja za nas politicare i zgubidane u drzavnoj upravi kako da i oni naprave da izgledaju zapolseniji
Vala hrvatskije bi bilo Lažekopasnik nego Glasnogovornik
Davno su oni to mogli zatvoriti da su htijeli.Medjutim,valja progurati novi zakon Cap and Trade! Pitanje je jel se sve to desilo slucajno ili namjerno? Moj odgovor je:NAMJERNO.