Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de vise kad ce ta reformacija islama?? mislim, ove godine se slavi 500ta godisnjica reformacije Martin Luthera, gdje je tacno receno bilo RELIGIJA NIJE NAJVAZNIJA U ZIVOTU! gdje je taj muslimanski martin luther da kaze: "**** vas vise religija, ima vaznijih stvari u zivotu". mozda je dosad bio, ali je ubijen jer je nko fatvu izreko. ovo suniiti vs shiiti,shiiti vs suniti ide vec previse dugo, HILJADU GODINA TACNIJE! zar se ozbiljno ceka hidzretska 1516 da pocne reformacija
sta reci, kakvu posluku porati, kome
samo cepejte islamska braco, svaki dan ovako insalah
Opaso je dans vjerovati...
Nece ni talibani dugo,hebace im Jak staru,cim Obamu zamjeni
Hu ha, hu ha, booooom ! STvarno šta je minimum minimuma da bi neko bio čovjek i u skladu sa tim imao temeljno ljudska prava ??
"mistični ogranak islama" po cemu su misticni ?
uzmu opijum i vrte se ukrug
pakšuistansko sunitski divljaci