Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo ti kuran mater u usta poganu smrdljivu lojavu
tvrtko ne kenjaj majkee ti kakvu bolan religiju od drustva sta ti znas sta je KURAN CASNI
Tvrtko, kako mislis odvojiti religiju od drustva? Jel majmunima to prepustiti? Nepismen si stvarno. Gdje je to religija postojala van drustva.
nemoze svjet ziviti od ovih .. treba to izolovati .. ove one, u pakistanu i avaganistanu ...dozvoliti da razviju 100% serijatski zakon kao sto propise Kuran .... i samo im bacati rize iz aviona da neumru od gladi.. poslje 20 tak godina ce im doci u glavu da odvoje RELGIJU od DRUSTVA kao sto je EVROPA uradila