Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kaze se dzabe gdje ces na rusiju
Pa nisu bas efikasni, po tekstu gore ovo je vec drugi neuspjeli pokusaj atentata... U prvom je cak napadaca roknula zena... Nije bas materijal za hvale.
@FNM Pa iz drugog pokusaja opet nisu uspjeli... jesil ti uopste procitao tekst gore??? Ranili ga, jos nije ni u zivotnoj opasnosti, znaci lakse ranjavanje iz drugog pokusaja, a ubili su njegovu zenu koja je i roknula prvog atentatora.
Pouka, nisi trebao htjeti ubiti Putina i sve bi bilo ok, evo ja neću da ga ubijem i živim mirno.
Čečen je bio i onaj Džohar Basajev u Americi.
Ja ne znam sta cekaju i ne pocnu da rokaju vehabije po BiH
@Samo_opusteno cekaju tvoju mamu da se skine gola
Crni sine tvoju su cetnici vec izkarali 😂
Agenti Ruske tajne službe. Ko će drugi . .
ti naravno znas ko je.
Evo ko hoce da zaradi pare na brzinu ... -Adam Osmajev je ranjen.Ako ga neko zavali i to uredno dokaze garantujem da ce biti nagradjen i to debelo od Putina...Lik se izofirao i mislim da nece jos dugo poziviti na ovom svijetu !!!
Hvala ti boze pa nismo krmski vlasi !
jadan
Izručite nam ga! Nećemo ! Dobro, ne morate! Dum dum dum, fala, sad ne treba...
Kozoštrebci, samo znaju napamet nabubati ajete i dovice, opasat se vatrenim oruzjem i nanositi štetu normalnom svijetu... stoka.
... i pored pribora, jelo umaču sa tri prsta, i još na kraju zvalje sa dva prsta brišu unjesto prilozenom salvetom.
@LIMESA Auuu što smo ljuti jutros... Dedera ti kaficu pristavi, pa polako, nismo te navikli čitati raspucanu. Sabur, što rekli troprsti umakači. ;) I veliki pozdrav !
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
inace putin nema nikakve veze s ovim :)
@Sinama Pongolle Normalno da nema, postoje ljudi koji brinu o tome. Pa nece valjda on brinuti o svakoj budali koja ga ne voli...
Niko nema k'o što Srbin imade, Srbin ima samo kad komšije pokrade! Srbi majstori "zanata" svog, žene i djecu stavljaju u grob. Srbočetnici "ratnici su pravi", al kad se neko naoruža, bježe ko mravi. Srbin crnu kožu i debelu čubu ima, turski i ciganski geni su u njima! Bili bi veliki ko Rusija i Kina, a ustvari su samo mala bijedna i zadrta divljina.
ima li pujda kod vas u fekalistanu?
bosnjaci na haparatima...:)
tek je sa ovim Putinom pozorište u kući ..
pravoslavna posla