Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabija 100%
ova djeca danas nisu ni svjesna sta jedna izjava, jedan like na FB moze da im napravi u zivotu, pomalo mi ovo sve pocinje liciti na Big Brother is watching you!!!
Big Brother is watching you. Hmmmm. I treba. Kad ne bi bilo velikog policijskog brata, valjalo bi ga stvoriti.
@sezam.susam ee da je jednog, ali danas svi vole da gledaju..........
Još malo pa će i u vrtiće upadati i hapsiti.
idil ima podrsku sarajeva.....
I onda se onaj profesor ljuti što su "često" u uporabi izrazi tipa džihadizam, islamski terorizam ... Poradi ti profesore na tome da ovakvih budaletina bude čim manje ...!?! Svaki dan diljem svijeta po nekoliko ovakvih vijesti, i KAKO TO ZVATI a da ne griješim a ove što im to smeta iskreno žalim ...