Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas mi je drago da ovako vazne vijesti citamo ipak je to stol ito veoma dug bas me zanima kad jedan sa jednog kraja vikne drugom na drugom kraju "e jarane de bogati dodaj sol ... ili pivu " ... ocel mu bit mrsko ustat ?
Lijep događaj ali i rizicno . Jer bilo kakvo okupljanje nekih masa u arapskom svijetu je postalo toliko rizicno da bi svaki normalan covjek ostao u kuci jer kakva je situacija sa ovim fanaticima da covjek vise nezna kad i gdje ce se neki idiot raznijeti bombom.
Eh evo besposlicarima u BiH jos jedan rekord za obaranje.
kad bi se bakir stipsa malo otvorio mogao bi on sam da isfinansira sto za jedno 45.000 postaca bez ikakvih problema. Ali nece smrad, previse pare voli. Bakire otvori se Bakireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bas je gotiva... ;DD
Vrlo dobra ideja za nahraniti ljude koji su gladni, koji možda nemaju šta da večeraju. Nema veće ironije od toga što danas ljudi umiru od gojaznosti. Veća ironija ne postoji.
dobro je pa se nisu razbacivali ko sto imaju obicaj ovi sto su prije njih drzali rekord :)