Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je kad se rodis u zemlji koja sluzi kao ratni poligon velikim silama. Dok se narod glodje i ubija djeca nevina stradaju. I onda me pitaju vjerujem li u raj i pakao. Pa naravno da vjerujem, pogledam oko sebe i na ovom svijetu vidim i raj i pakao, samo zavisi kako te zapadne.
Hocete sa kazete da radikalni islamisti napadaju skole? Pa dobro, realno to je prava meta jer najbolje oruzije protiv radikala, a i religine opcenito je edukacija.
@JednookiD kako si brav takav pa on je novi predsjednik amerike nek ispravlja sta su zahovnali prije njega, ili ce bakir to ispravljat
nek se obrate bidenu
Sta biden ima stim??? Stari bush je taj koji je pokrenuo ratove na bliskom istoku.
Jadna djeca ispastaju zbog snova i hirova odraslih, vi cete barem sigurno biti u raju
valja za ovo odgovarati, tesko se njima.
Bože, čuvaj nam djecu ...
kako tuzno i jadno dok politicari cjlij3lgo svijeta razmisljaju o slavi i vlasti cccc