Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je Musliman bio rekli bi da je terorist i da je vjerski sve motivirano
Posteno bi bilo da se oboje jednako tretira. Ako je sasvim normalna stvar tvrditi da ti je stvoritelj Svemira u snu rekao da zakoljes sina, sta je to nego psihicko oboljenje.
Ljutite se koliko hocete, al meni da jaran kaze: "Sanjam ja nocas Bog mi govori da prekoljem malog Anesa, pa evo krenuo sjekiru da naostrim" Prvo bih zovnuo policiju, pa onda hitnu, A VI?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..u prijašnjim tekstovima se piše kako je bio potpuno zdrav, te da je imao veliki broj sati letenja......sad odjednom...im'o psihičkih problema.......interesantno, kako da mu ne provjere ISTORIJU, cjelokupnu !!!???
..ma, nije to do KLIX-a, i oni prenose...nego, šega mi sve ovo....
Ne kontam za sto Vama sluzi mozak hahaha pa po onome sto su objavili lik je bio normala i odjednom mu sinulo awuiiii la France idem se ubiti jel i zakljuca se tako i 10 minuta pod punom brzinom pada i normalno dise i ne reaguje na molbe kolege i njegov plac a pola sata do kuce jos ima gdje ga cekaju bogati roditelji, trudna djevojka, novi stan u Dusseldorfu i dva nova bjesna auta hahahah kakvi ste vi tokmaci xD.
na pocetku sam im i vjerovao al kako ga sve vise ocrnjuju, bogami sve manje i manje....i kao takav bolestan sjedne za palicu ;) jao smijeha.....
ma dobar momak pravo znam ga ja iz zgrade ne bi mrava zgazio
I opet ste ga zaposlili kao pilota iako je godinama imao samoubilačke sklonosti. Kako je krenulo, ispast će da nije kriv za ubistva nedužnih jer je on samo izvršio samoubistvo nakon toliko godina samoubilačkih sklonosti. Ccccc!
Koje sranje, ja sam bio polaznik skole za pilote u njemackoj, tolike se provjer vrse kako fizicke tako i psihicke da je naprost nemoguce da ove tvrdnje pudu tacne.Iskreno ja taj pritisak nisam izdrzao i odustao sam, a ovdje pricamo o godini 1996.
T E R O R I S T A!!!!!!!!!!
oborila vojska avion 100% zato sad ulazu sve napore i svaljuju na njega da to zataskaju istinu
samo mi reci tvoju teoriju kako i zasto hahahha
dobro smišljen potez, iskoristiti tragediju da se ukine pacijentovo pravo na privatnost...tako da se legalizuje kontrola sviju i svega i svugdje... sve privatnosti su davno ukinute, ovo je bila zadnja sa kojom se upravo pozdravljamo...
Svaka ti cast Doche. Po sred srzi !
Commie... Gdje sam rekao da je 150 ljudi bilo ugroženo njegovim mentalnim stanjem,? To je njihova dijagnoza. Protivnik sam samo takvog mišljenja i uzimanja stvari zdravo za gotovo. Jer sutra mogu za bilo koka reći da je luckast i svi će mo biti sretni da ga se sklo e iz naših života, bilo bi nas na "službenom putu puno"...
šta sve pročitah ovih dana da sam počeo se pomalo i bojati!
JEBO VAS ON VISE DA VAS JEBO !
Dok ovoliko javnost bombarduju vijestima moglo bi sve ovo biti daleko od istine. Još pročitah ovdje "CNN", onda mogu biti siguran da da Lubitz nije bio depresivan, a niti da je svojom namjerom srušio avion. Njihova je najveća žalost samo što ovo nikako nisu uspjeli povezati s tzv. "islamskim terorizmom".
Tuzilastvo iz Dizeldorfa doslo do cvrstih, naucnih dokaza da je samoubica izgleda imao samoubilacke sklonosti.
Nisu ga na terapijama tretirali kao ostale pacijente... drugi su dobijali lizala i autice.. on samo maketu aviona...