Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PING 255.255.255.255
hehe Mrav10 :)
... u fudbalu sportski komentatori vole često koristiti frazu, citiram: ... \"gužva u kaznenom prostoru\" ...
PING 127.0.0.1
Zahvaljujem \"prijateljima\" koji cenzurišu informacije o mojim zločinima ... to najviše govori o tome ko su moji veliki \"prijatelji\" ... :)
kako su ovi muslimani odlucno krenuli, uskoro ce podici optuznicu i protiv Kluba ljubitelja Bespilotnih Tehnologija ... stvarno bi bio crnjak da nas jos i zabrane
Ja lično najviše volim otvoreno na Internetu objavljivati moje sopstvene monstruozne zločine kako bih se rehabilitovao od istih.
... danas mnogi mobilni telefoni imaju osim mikrofona, još i kameru ...
Prilikom predaje prijave (ili tužbe) zvaničnim načinom, poželjno je da fotografišete svakog ko kaže \"mi nismo nadležni\".
Još jedna bitna sitnica: UZ PEČAT NA VAŠEM PRIMJERKU, POTRUDITI SE DA BUDE PRISUTAN I DATUM PREDAJE TUŽBE.
Vjerujte mi da se većina \"policajaca\" najviše plaši ovozemaljskih lokalnih dunjalučkih suđenja, a ne džehenema (pakla).
Veoma je bitno da zvanične tužbe budu napisane u minimalno dva primjerka. Jedan primjerak se zvanično i otvoreno preda nadležnoj instituciji, i pri tom tražiti od nadležne institucije da otisne svoj pečat na drugi primjerak koji podnosioc tužbe može legalno koristiti kao dokaz u slučaju negiranja (sakrivanja) prvog primjerka.
Nobelovac je već dozvolio prisluškivanje svega, svakoga i svačega. Na veliku radost ljubitelja bespilotne tehnologije bespilotnih letjelica je više nad Amerikom nego nad Waziristanom. Uskoro će biti i naoružane tako da će 300-kilski ljubitelji igrica moći uskoro pucati i po sumnjivim latinoamerikancima i crncima.
Odličan potez. Veoma je bitno da se tužbe podnesu u skladu sa lokalnim zakonima. Izbjegavati \"islamsko\" pravo kao univerzalno za cio svijet. Da je Bin Laden tako djelovao, mogao je pobijediti i preživjeti.
Pa onog nesretnog wannabe teroristu Medunjanina su u uhvatili upravo zbog ovakvih nadgledanja i prosluskivanja. Sta treba, pustiti ih da se na dzumi dogovore kako da postave bombu ili se raznesu u subwayu. Ali nisu nasi nikakv problem jer takvih kao Medunjanin je ipak manjina medju nasima, Bosancima mislimanske vjeroispovjesti i Sandzama/PG-jevcima u NYC. Ali kad se sva stoka s bliskog istoka skupi, svaki drugi je potencijalni terorista koji mrzi iz dna duse ovu zemlju, policija sigurno ima pune ruke posla da sve uprati. Ray Kelly zna sta radi. Samo naprijed NYPD!