Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema za. je . bancije s Turskom !!! Hoce se neko igrati s njima? E evo vam sad belaja. Naprijed Turksa !!!
Napokon neko sa mu_dima !:)
Ocigledno je da je Erdogen jedan od ILUMINATA, koji muslimane vodi na ZRTVENIK...Igra istu ulogu koju je Milosevic igrao u Jugoslaviji...jer je ocigledno da ce uskoro Izrael i Zapad udariti po svim muslimanima, a zato treba opravdanje, a Erdogen, Ahmednedzad, Tachi i jos neki od sluga Zapada odradjuju to fenomenalno...
Znaci, za sada imamo Iran i Tursku...cekamo sljedece saveznike.. Anti-cionisticka koalicija jaca...za sada je omjer 30 muslimana na jednog cionistu.... Bravo za Tursku...samo pametno, jer zidovima se ne moze vjerovati...istorija je to vise puta dokazala. Prljavi su igraci i zbog toga samo pametno. Ako vam se pridruzi i Egipat, a ako Bog da i Sirija, nakon sto smaknu onog kjafira, bice to zemaljska sila.... Saf do safa...uz pomoc All-aha do posljednje kapi krvi i unistelja Izraela.
@ŽIDOV kao prvo ti se neki vlah ili škutor kome se k.u.r.a.c diže na židove .. valjda kakvog židova derpera nađeš na sljedećoj derperskoj paradi u BG ili Splitu... kao drugo, prot gammadi kakvi su židovi ne koriste se nuklearke nego se protiv ga.madi bori pesticidima ili plinom... do sada se pokazalo kao vrlo učinkovito, a čini se da će i u budućnosti, jer koliko vidimo dovoljno je da Turci samo pr.dnu pa da se genocidaški cionisti već userru..
MO MOŽEMO GLUPE ZAOSTALE TURKE SRAVNITI SA ZEMLJOM U ROKU OD 24 SATA. IMAMO PREKO 200 NUKLEARNIH BOMBI, TURCI NITI JEDNU. btw. ooooj turčine napuš mi se KURRČINE.
drzi se ti sinko gradskih arhiva i poljubi onog ko ti nad papirom \'\'svicu\'\' drzi tj. tutora ;)
za @srblje. Prvo pročitaj koju knjigu novijeg datuma, da bi stekao kredibilitet da nekome kažeš što je a što ne, evo ti stručnjak pa prouči porijeklo Hrvata, koje je već naučno definisano. Samo, niko ne smije da ga širi ni Srbi ni Bošnjaci a učestvovali su tu, normalno kako ćeš širiti istinu kad je sama protiv tebe. Ne zvuči lijepo, ni za Bošnjake a ni za Srbe rođenu braću Turaka. A pošto si se nadigo ko\' na vijagri. Evo ukratko što se može zaključiti sa linka koji ću ti ostaviti da se malo educiraš. TURCI NISTE, SLAVENI NISTE. TAKO I SRBI, SLAVENI NISU A VIŠE IMAJU VEZE SA TURCIMA, NEGO TI. Tako da, ti meni ne možeš zatvoriti usta, svojom izmišljenom pričom i neznanjem. I da ovde nema slavenskih naroda, priču o bratstvu i jedinstvu, i istom narodu prodajite na drugom mjestu. Ugodan dan. http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=6262:drvladimir-biondi-genetsko-porijeklo-hrvata&catid=28:povijesni-identitet&Itemid=112
stenavalili na mene i za uslugu i za kontrauslugu, gledajtevase ekspresne magistre i doktore i zaradjujte sami makar glumili i zensko
\"U srbiji nestalo lijekova, ali jos uvijek imaju pristup internetu. Poslijedice mozete vidjeti u dijelu sa komentarima na BH portalu Sarajevo-x.com\"
jel to prešao na neki novi ubitačniji level na playstation-u ??
pogledajte klip i bice vam jasno koliko gospodin Erdogan misli ozbiljno http://www.youtube.com/watch?v=a_RlWKqcjyk
možeš li dati link sa kojeg si ovo skinuo..vrlo zanimljivo...treba mi da ubuduće bosanskim katolicima i pravoslavcima koji su se hrvatizirali i posrbili začepim usta ovim !
kako cu B>A>L>I>J>E> da vas k.o.lj.e.m
dode Dodik i ubi gusku i razjeba zemlju Tursku..
Pliva patka, pliva guska, ova zemlja bit će turska-KAD-TAD
NEMA RATA DOK TURČIN I IRANAC NE UDARE !!! VIDJET ĆETE SVOG BOGA !!!