Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da sto prije izadju iz bolnice i da se nikad nigdje ovo neponovi
Hoce li vijecnica biti veceras u bojama turske zastave ili to nije in..
Auuuuu..nismo dobro;)
Vidim sad raja ne stavlja slike profila kao sto su stavljali kad je isto bilo u Francuskoj, zasto? jel to muslimani nisu ljudi? jesu li njihovi zivoti manje vrijedni?
Upravi si nije in, jadni smo mi ljudi, bas sam to pratio danas na facebooku i instagramu, ima nije da nema ali svaki bi profil trebao imati bar jednu sliku ili post suosjecanja sa Turskom. Znas kad je Paris onda je kul staviti sliku, ali ako je Bagdad, Ankara, Istanbul, Kairo e onda nije.
@atheos niko nije ni rekao da su iskljucivo muslimani pametni covjece, ali jeste velika vecina pametni covjece :S
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve je za ovo kriv brko erdogan te malo bi s rusima malo s amerima malo s jesama pa onda s kurdima se dogovarj pa sa isilom e ne moze jaro negdje mora puci
Brate neprijateljima ne odgovara jaka Turska, pokusavaju je na sve nacine unistiti.