Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema zah.ebancije s Turskom!
Braca Turci svaka čast !
i kazu nismo turci kulin ban se u grobu uvrce
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
to braco
Braca po veri a? ;)
nisu ti oni braca jedino ako mislis po vjeri,nemoj biti ko srbi cas im grci braca pa rusi pa do skoro su bili i ukrajinci sad vise nisu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
NEGO JESTE CULI DANAS PUTINA? KAZE AKO MOZE KOSOVO, MOZE I KRIM! DRUGIM RIJECIMA PORUKA ZAPADU OD PUTINA, "DAJTE MI KRIM, JA CU VAMA KOSOVO, A SRBI NEKA MI PUSE KUVAC"!
ZABIO GA DANAS PUTIN PASALUCARIMA DO JAJA!
A KOLIKO SU SAMO PUTA OBLIZALI RUSKO DUPE, PA NEMA ZNACAJNIJE WEB STRANICE GDJE NISU LIZALU RUSKO DUPE I NA KRAJU, ETO VAM KOSOVO, DAJTE VI MENI KRIM!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada bi bio voz koji vozi samo u 2 različita pravca za USA ili za RUSSIU Ja bi sjeo u voz koji ide za USA, bez obzira gdje se nalazim. Ameri su već odavno, vojno superiorniji ne samo od žohara, nego od bilo koga na svijetu. Teško za svariti, ko nije imao priliku biti živjeti i raditi u USA, to je nepojmljivo. Jednostavno, prejaki su. Što se rusa tiče, napelo im se govno a misle da je srce. Vrijeme u budućnosti će pokazati, da će ameri zavladati svijetom, prevazići će i atomsko naoruzanje, pronaći će način kako se neutrališe i to prvi. Nisu ameri cvijećke, ali ne do Bog ruske demokratije.
u pravu si,....tako je nekada bilo i sa rimskom imperijom. Svi bi sjeli na konja ili kociju i put ka Rimu ali yebiga,..ni Rimske Imperije vise ni Latinskog..... Sve prodje i svaka Imperija padne, prosto jer: "Sila Boga ne moli, Bod silu ne voli" Pasce i ovaj 'Rim"
jao mama odma osam lovaca :) nema zahebancije, odma u glavu!
Hajde ne mitomani, *** te Turci. Dok god nemaju nuke, mogu imati letece tanjire, *** su od ovce vojno.
007 - sha bilo, ko diro?
Samo naprijed Turci... Nema zahebancije sa Turskom vise.
nabrijo in Davutoglu znaci nema labavo
a gle ti ovih jadova sto svrsavaju na turske avione..hahaha jedan dan brate turke i Srbe a drugi dan klicu turcima..hhehe ...ma vi ste samo balije Cmarevi kukavicki koji su prihvatili ime i vjeru svoga okupatora. Da ste i eskimi bili ili japanci a ne 'bosnjaci',..ma ne bitno ko ste,..VI STE PRIHVATILI VJERU I IME SVOG OKUPATORA i to zna cio Svijet. To znaju sve islamske nacije .... tako da je nebitno kako se vabite i ko ste bili......vi ste za svakog samo pi.zde
i ne NIJE ISTO prihvatiti drugu vjeru I prihvatiti vjeru sopstvenog okupatora To su dvije totalno razlicite stvari U prvom slucaju to je IZBOR SLOBODNOG COVJEKA a u drugom je cmarevsko-kukavicki akt piz.de Ja vas LICNO podrzavam u "mosnjackom porijeklu" i svima koji ne znaju pricam da ste "naki" narod bili Bosnjaci jer bi me prosto stid bilo i reci da ste nedaj Boze Srbi bili...pu.pu..gluvo i daleko bilo
Jah priče o okupaciji...od 5 vjekova,a okupacija...to je toliko imaginarno,da prolazi samo kroz časove istorije kod četništva...No sikiriki za Bošnjake,nit smo bili,niti jesmo,nit ćemo bit Srbi...to je neuspjela podvala od Garašanina i Pelagića na ovamo...Nego samo tebi za informaciju,pročitaj knjigicu,Gorčina srpske pogače,nije je pisao ,,Balija,, i Pojam i biće srpske nacije,od profesora Vrkatića...nije zar vas svijet stao u Grand produkciju i guslarske večeri...A ti sanjaj svinjo o kokuruzu,i hebale ti sve islamske zemlje mamu...šta se stalno šlepaš na te zemlje,jel ti nešto krivo?Gledaj svoja posla,konstitutivni...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije vam Turska kao Ukrajina pa da tek tako mozete sta hocete :-)))). I, sve u svemu, sta rade ruski spijunski avioni na turskom nebu? Hmmm...
kono bona, nastavi mljeti tu kaHvu, mani se politike "medjunarodno nebo" nije Tursko, haman zeno...
Pa ko je rekao da je "medjunarodno nebo" Tursko hahaha? Tursko nebo je samo tursko... A da su kojim slucajem turci zalutali na rusko nebo odmah bi ih proglasili teroristima, optuzili za pokusaj napada i jos svasta nesto :P. Pozz.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sasa.puskin 04.03.2014. u 18:09 Odgovori 1516Vidi domacih Turaka sto im je drago :-)))) Ruski avion letio u medjunarodnom zracnom prostoru, Turci malo provozali svoje avione i to je sve. Nije se vratilo tursko carstvo pa da se tako veselite. Nismo mi kao vi Bosnajci nikad postali Turci Bosnjaci su ostali Bosnjaci kao sto su bili prije 1000 god.A bogami posrbice postadose srbi sto nikad nisu bili kupi ih vaso pelagic za saku zlaznika..uzmite malo vratite se u ustoriju i vidite ko ste mi znamo da smo bili jedna vrta krscana sto ste i vi bili mi smo presli na Islam promijenili vjeru avi naciju i toj istoj svoj braci napraviste genocid samo sto su druge vjere za racum genocidne smrdije sa kojom niste nista imali dok nedodje fasisticka kraljevina sgs i natjera vas da postanete sebi ote vam vasu crkvu dobro bosansku pravoslavnu,viste posrbice narod jedini u svijetu koji je prodo naciju..
Gazi gazi gazi četnikeeee, četnikeeee lojave usmrđeleeee!
"paralelno s turskom obalom u međunarodnom zračnom prostoru." Kakav turski bezobrazluk s ciljem uvlačenja velikom bratu.
Tursko zračno gusarstvo!
IL-20 Maksimalne brzine 515 km/h? Špijunski avion? Šipu rinuka!
Čak 675? U međunarodnom zračnom prostoru protiv 8 F-16? Sila! Mrak!
MA to se oni utrkivali koje brzi i bolje pilote ima :D hehee
udarila vila na halila
Turska institucija !
Vidi domacih Turaka sto im je drago :-)))) Ruski avion letio u medjunarodnom zracnom prostoru, Turci malo provozali svoje avione i to je sve. Nije se vratilo tursko carstvo pa da se tako veselite.
Odma se peče lokum i dijele dukati, hehehe...
... a pod bankom se i maksuzije nađe!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)