Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to ubijalo i zasluzuje metak u celo.
šiptari
siptarski teroristi koji su amerima odsecali glave u siriji...produkt pogresne i promasene americke spoljne politike..steta sto cenu placa obican narod
siptari,sandzaklije i balije iz sda to treba sve u isil poslat
Nikad mi neće biti jasno zašto ih vraćaju natrag? pa nek idu, nek ginu, šta će ovamo da ovdje prave nered?
odmah na camp bondsteelu u kosovu ;)
Tehnološki višak.
Turksa je neprijatelj svim Muslimanima jel oni daju podrsku IDIL'u
treba ih deportovat u siriju a ne u makedoniju, da se bore do smrti
Kako je samo ovaj diktator pogan čovjek. Slobodno propuštao džihadiste iz Evrope da se priključe ISIL-u, trgovao sa istim, a sada ih isporučuje zemljama iz kojih su došli. Asadu se obraćao sa riječima "brate moj", a sada krenuo tenkovima i avionima na Siriju. Da Allah dž.š. kazni što prije ovog diktatora.