Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jedno pitanje za bosanske muslimane. Koga vi podržavate, Turke u pokušaju očuvanja cjelovitosti teritorije ili Kurde u pravu na samoopredjeljenje tj otcjepljenje?
@milers Ja, nisam muslimanka, ateist sam, ali ne podrzavam ni jedne ni druge. Obje strane prave greske. Turska mora prestati tretirati autohtone manjine kako ih sad tretira. No mislim da ni otcjepljenje nije sad dobra ideja...previse je izmjesano stanovnistvo i previse grupa (nisu samo Kurdi) je tu. Niko ne zeli novu Siriju. U ostalom, najvaznije je da se Turska vrati demokratskom putu gdje moze biti drzava za sve svoje gradjane. I Euopske zemlje imaju cesto autohone manjine pa funkcionise. Nesto sto i mi trebamo pokusati.
@leniica Nije sad dobra ideja ili uopšte nije dobra ideja otcjepljenje!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
opet? bojim se da će toga biti sve više i više :(
kada kurdima stigne putinovo oruzje bit ce rokanja :)
jašta ... napolje s okupatorima