Ahmet Davotuglu najavio
0
Turska traži od EU ukidanje viza
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pojma nemam koji je vama fazon,nisu turci nit njihovi brcici krivi da nedobijaju olaksice,cak ni njihov turcizam nije kriv,kriva je Ajasofija,Plava dzamija i uglavnom oni turci koji zive po evropi,oni svjesni
Je***s zemlju koja ima bezvizni režim. :DDD
OJHHHHAAAA JESMO GLUPIIIIII!
ma i nebi ti oni ni za tri sandzaka, vjeruj mi.
Neko da guze i ide u EU. A neko ne da :) Ja ne bi smrde u sarajevo pustio ni za sandzak citav :)
cudi me samo da se Sejdo Komsic jos nije ocitovao zbog ovog ociglednog mjesanja u unutarnje stvari nase drzave. barem da je reko da ce dobit po prstima vec ni to....
turska je govno i nece nikad u EU
ti turci smrde na loj, isto ko balye. zar da nosim gas-masku u srcu europe zbog tih zivotinja. OOO.... TURČINE NAPUŠ MI SE KURČINE.
poserem se turcima Direktive u grlo. sta ce te zivotinje u europi. oni ionako geografski leze 97% u aziji a, samo 3% u europi.
Srbi -Turci pravoslavci heheheheh
pa đeš tu stoku pustiti bez vize u EU. odmah bi ih pohrlilo bar 35 miliona.
Danasnji Bosnjaci su Srbi i Hrvati sto su pod Turskom vlascu promjenili vjeru
baliye vec pomalo gube razum i nisu u stanju da se ponasaju kao ljudi pa ovdje pjene po tastaturi. smirite se malo, nije sve tako crno. i to sto ste turska kopiilad (a i nasa srpskohrvatska) nije tolko strasno. niste vi krivi vec vasi pradjedovi i pranane. podjite Kustinim stopama, vidjet cete kako je lijepo saprati ljagu sa sebe. a i ne boli puno. samo pop malo poprska svetom vodicom i \"ko rukom odneseno\".
Današnji muslimani su poturice nastali od hrišćana.
@@Bosanac suti jadnice hoces li prestat stalno pisat neistinu o turskim zlocinima neznalico kozaracka brabonjico,turci su te napravili a danas porices svoje genetske plodure,hehehehe:-))ti si turcin on te fino genetski oplodav\'o 500 godina,gdje ce kruska neg pod krusku turski janicaru:-))