Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovdije puno nešto ne štima. Kao da su izjavu napisali za Veselu svesku ili Male novine. Koje bi to budale jurnule tako šetajući na stanicu policijsku i 43 % tek tako poginulo. Pa nisu stado ovaca da jure tako, bez plana, bez razmišljanja, bez pripreme i izviđanja. Ali eto mora se vjerovati zvaničnim vlastima, jer one tako saopštavaju.
Cestitke turcima na dobro izvedenoj akciji...
Sta na ovo kaze agencija Anadolija?
,,dragi turci,, spremite se spremite za slobodan,nezavisan I cjelovit KURDISTAN. Molla Mostapha Barzani, VOZDRA HERZOG IZ BADIE HERCEGOVACKE
Živio slobodni Kurdistan!