Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gulen i njegove skole su zlo! Sve skole pozatvarati a za njega samo smrtna kazna.
Izgleda da su turci nevjerovatno jaka nacija kada su se mogli oduprijeti svim orkestrovanim pokusajima 'obojenih' revolucija a sada i drzavnog udara. Da su samo Srbija i Ukraina ovoliko jake pa da su se mogle oduprijeti i sacuvati svoj suverenitet! Srbi svoju drzavu prodase 2000te za pusta obecanja.
...sve u svemu, čini se da je gospon gulen, ako tako mogu rijet, sekularniji (i nedvojbeno intelektualno pismeniji) islamista u odnosu na pučko-populističkog islamistu erdogana. koji (mislim erdogan) između svega što posjeduje (cca 200.000.000 eura u svemu i svačemu), posjeduje i votku sa svojim imenom (sic)...dakle, "pravi musliman" po mjeri "brkatih turaka" (jer, vele, oni sekularni turci izbjegavaju po svaku cijenu to tradiconalno obilježje "muškosti") u biznisu proizvodnej "harama".
...i "državnih udara" za lične potrebe :)
@Tarzanbegovic ...ka da bi bilo prvi put...ako putko priženi sultana, ratna luka crnomorske flote postaje bosfor. za cijenu toga se ne pita.
Dokaze traže ameri. Neka brko priloži iPhone sa koga je uputio poziv za "civilni udar".
http://tr.sputniknews.com/turkiye/20160719/1023947262/times-donanma-gemi--kayip-darbe.html
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-se-sprema-u-turskoj-nestalo-14-vojnih-brodova-zapovjednik-mornarice-se-ne-javlja-vlastima/907317.aspx
E moj Gulene za tebe je spremna specijalna inekcija za uspavljivanje.taman dok letis erdogan potpisuje zakon za smrtnu...ugodan let ti zelim crni Gulenee
nikad on gulena vidjet nece
Mislim da niko nece biti izrucen drzavi gdje prijeti smrtna kazna. A i mislim da se ne moze zakon retroaktivno primjenjivati. Ne znam kako ce to izvesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuj klerik. nisam znala da nemamo rijec za klerik
pobozan,ali bitno je opcina,placa,kritizirati,naime,dojiMe...
Erdogan je zbog njega I iscenirao sve ovo....zrtvovao je I dio vojske I neduznih civila....sad je fetulah terorista I paralelna drzava a dok mu je trebao da dodje na vlast bio je ok...tada je njegove ljude dovodio u sve elemente drzave, podrzavao ga I hvalio, otvarao mu univerzitete...sad kad mu vise nije potreban raspisao je medjunarodnu potjernicu za njim, pokrenuo sudjenje u odsustvu, kad je vidio da nema nacina da ga se rijesi onda je iscenirao puc I optuzio njega kako bi ga ameri izrucili....nije amer lud :-)
U tebe mozak razmišlja do kompjutera i TV-a pa nazad..
"u mene mi" mozak razmislja za razliku od pojedinih. sve sto sam ja napisao nema veze sa televizijom, internetom itd.... licno iskustvo, obrazovanje itd....
PRIKAŽI ODGOVORE (21)