Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat pred vratima a ti se pravis da ne vidis, bas k'o i u BiH 92ge... Zao mi Naroda...
@drina kojim "srbima"?? "srbi" ne postoje, to je imaginarna sarena LAZ kao i "9 brace Jugovica" koji NIKADA nisu ni postojali ;))
Turke ne mogu organski, al prije ce smrdija nestat, a vec je REPUBLIKA KOSOVO u Olimpijskom komitetu HAHAHAHAHA
U Siriji je ko u "Čovječe ne ljuti se" ne zna se ko pije ko plaća više.Rusi podržavaju Asada i Irance,Ameri su podržavali protivnike Asada,a kad su vidjeli da su sa ISISOM napravii grešku ko u Afganistanu 1979. s talibanima počeli su podržavat Kurde...Turska kao saveznik Amera sad napada Kurde,Ameri sad podržavaju obje sukobljene strane...Ima sukobljenih strana pet puta više nego kod nas devedesetih...Još su tu i Hesbolah,Al Nusra,Saudijci,nema čega nema...Bosanski lonac je za ovo KAMILICA!!!
Budite razumni, nemojte sebi kidati zivce, kurdi ce dobiti drzavu u srbiji
A jbt, ovi muslimani se samo tuku u svim dijelovima svijeta.
Kurdi jednostavno nemaju srece,jer su dozvolili da u svoje redove prime na hiljade zidova koji su primili islam i sad su jos vodje tih istih kurda..npr.klan Barzani..
A kad je prije sto godina trebalo ubiti milijun Armenaca i protjerati ostale narode onda su Turcima Kurdi bili dobri.
"Turske vlasti su uhapsile 1.302 osobe u racijama u okviru obračuna sa članovima Islamske države, Radničke partije Kurdistana". Kakva mocna vijest :-)) Ovako bi izgledale turske vijesti u Drugom svjetskom ratu. "U okviru obracuna sa nacistima, nasa hrabra vojska uhapsila je 1302 ilegalca komunisticke partije, a ratno vazduhoplovstvo izvelo najvece zracne napade od pocetka borbe protiv Nijemaca i potopilo dva saveznicka nosaca aviona." Nema sa Turcima cile mile :-))
http://m.youtube.com/watch?v=E00VoNb1nH4
nije dobro
Nesretna povijest se uvijek ponavlja, Turci pravo vjezbaju genocid, prvo Armeni a sad na pladanj dosli Kurdi. Tuzno i zastrasujuce kako se svijet poigrava sudbinom kurda i palestinaca, jadni ljudi, bez drzave, bez prava i uvijek meta....Erdogan je arogantni idiot kojem je bliza ideja gradjanskog rata nego silaska s vlasti u dogledno vrijeme. Kad manipulacijama s ustavom nije sebi mogao osigurati dozivotni sultanski prijesto sad to pokusava gradjanskim ratom, steta za Tursku i za sve fine normalne ljude ciji ce zivoti sada biti razbijeni u paramparcad. Tako to uvijek ide s diktatorima, prvo nesto malo srede stanje a onda od naroda ocekuju da ih u znak zahvalnosti dozivotno drze u foteljama, a kad narod to odbije onda pocnu ubijati taj svoj narod.
Andjo idi ba heklaj pusti svjetsku politiku, nije to za zene
Kakvi bolan turci, nemoj si djelit komplimente, nikad izvanbracno posvojce nema status pravog clana obitelji, pogotovo ne na istoku, na zapadu mozda i tako i ovako, ali na istoku nikad....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato su juče zasijedali u NATO. Tražili Turci odobrenje od šefova.
erdogan kreće ka diktaturi.....
Jinxie, Erdogan je davno zagazio u ono sto se zove diktatura, koliko vec ima da je pokusavao promijeniti ustav i postaviti sebe dozivotno u fotelju? Pa zabrane interneta, gusenje slobode medija i ostala represija. Steta turskog naroda i turske drzave jer su zbilja imali perspektivu. Ali to je prokletstvo moci, malo se ljudi s tim moze nositi, u pravilu im taj osjecaj neogranicene moci raznese mozak do te mjere da su kasnije spremni ubijati da bi ostali na pozicijama koje im osiguravaju taj osjecaj, to je kao droga. Steta za Tursku, prekrsna zemlja i divni ljudi.
Pustite rat igrajte LOTO u Srbiji Ali da nebi sve pobrkali ipak je juče na Lotou u Srbiji izvucen broj 21
Kurdi su takva go.na da, vala, imaš 100% pravo, Erdogane
I da jest - bolje kukavica nego hercegovac
Turska mora da štiti svoje interese
To je zato sto su na izborima dobili dosta glasova, pa trebaju Kurdi uci u Parlament. Erdogan im ponudio savez, ovi odbili, i sad ih Turci kaznjavaju. Niko nece da ratuje protiv "zajebanih", svi nadju nekog slabijeg. Izrael na Palestince (nece na Egipat), Turci na Kurde (nece na Grke), Saudijci na Jemen (nece na Israel). Amerikanci na Srbe (nece na Ruse), Rusi na Ukrajinu (nece na Kinu) itd. A valja vojne zalihe potrositi i napraviti nove.