Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam koja budala je i predlozila taj zakon to je dno dna
@dmachiavelli Budi lave realista ovaj zakon imas samo u zaostalim arapskim zemljama poput Afganistana
cuj to .. siluj pa ozeni..svasta
@HerrcegBosnaPonosna kozojebi
prvo te silovao i onda da mu budes rob...metak u glavu i silovatelju i ovima koji predlazu ovako nesto bolesno
Pital tu ko te zene?
Šta ima perverzno ako se curica od nekih 6 godina hoće pojebat sa tipom od 50-tak.
Tebe treba iza resetaka pod hitno, retardu!!
Zakon je predložila nekakva zatucana vjerska tupača iz AKP partije. Taj dan je izbila i tuča u parlamentu jer ogromna većina nije bila za spomenuti akt. Ipak je sve stavljeno na glasanje i nije prošlo - očekivano.
sirite lazi govna jedna smecarska..
Trenutno smo jedina drzava na svijetu gdje pravomocno osudjen "zlikovac" npr. Fikret Abdic moze obnasati poziciju u vlasi?!
legalizacija zlostavljanja... nigdje veze
Ejbga, pos.aše im evropljani se u čeif.
Braći turcima ko da Fadilj i ova naša bagra prave prijedloge zakona :D:D:D
Sve za dobrobit naroda!
Potpuno pogrešno prenešema vijest...niti je zakon na tu temi niti su pojašnjeni uzroci. Ubiše turke propagandom...
možeš li nam ti ispravno prenijeti vijest, da znamo o čemu se STVARNO radi?
Taj zakon bi bio predobar pedofilima. Svi bi odselili u Tursku. Odu ispred škole, proberu najbolju trebu, u kombi, roknu je, onda se one moraju oženiti sa njima. Strašno!
opametili se
Samo da su to pomislisi i predlozili je dokaz koliko je to zaostalo drustvo - nek ih je sramota! i ovi hoce u Europu? Napravite vi ujedinjene serijateske zemlje za Saudi i Iranom pa slobodno to radite - nadam se da su se Turkofili ovdje malo ohladili sto se tice Turske
@Nenadjebivi13 - pa naravno . Samo nek ne ulaze u Europu, ne treba im skinuti vizni rezim i nek slobodno rade sto hoce sa svojom zemljom i u njoj. Ta vrsta Islama gazi ljudska prava i prava zena pogotovo i ne pripada zapadnoj civilizaciji. A ako vama Bosnjacima to odgovara, slobodno idite u 'Majku Tursku'.