Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj cvikeraš im bio iza leđa, hladno izvadio utoku i rokačio?! Jeste li vi vidjeli što i ja? Pa svi se okrenuli na jednu stranu a da ne obezbijede zaleđe, kakvi su ovo policajci i qurci.
covjek sa cvikama je tahir elci
Omar cupo mjesecar na aparatima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusi ce se svetit turcima preko kurda.
Ma gluposti.klasicni atentat.bog sami zna koga je on uvalio i vadio iz zatvora
erdogan vs putin https://www.facebook.com/seninkosen/videos/1740352479531558/
Kod nas bi to bilo samo da ima elemenata teroristickog napada, a ne terorizam.
U početku sam se čudio, zašto Turci maltene mrze i tamane Kurde, dok nisam im'o priliku da shvatim. Stoka svoje vrste, nije Erdogan lud.
Oruzana pljacka Amka je teroristicki napad Oruzana pljacka bankomata je teroristicki napad Oruzana pljacka bakice je teroristicki napad Oruzana pljacka tinejdzera za mobitel je teroristicki napad Šta god da ko koga napadne je izgleda dobilo novi izraz a to je "teroristicki napad." Djeca u tijelima odraslih!
jbt koji obracun ko divlji zapad, svi iskusni, niko nije ni ustrasen
Baš, ko da su se onim plasticnim orkuglim metcima porokali, a ne...
daj ba koji je ovo k.rac..ebo me svak ako se ovdje zna ko pije ko plaća...ma daj ba pa kakav je ovo film...nidje veze, neko drži pištolj a neko kameru i niko ne bježi...
Erdogan narucio ubistvo,tko se imalo razumi u politiku,shvatice da je ovo Erdogan narucio.Turska ce u skoro vrijeme biti kao Sirija,gdje ce Muslimani ubijati Muslimane.To mi je nesto jako poznato.
glupko kurdi vec decenijama terorisu tursku znaci mnogo prije erdogana yebo te on glupa
Ova Turska postala skroz nesigurna zemlja za zivot.
A đe bio Mjesečar?? :))
Valja mi sad nauciti papagaja da prica https://www.youtube.com/watch?v=l6cWgmqysRQ
ovaj klix je pao na dno. svi se polako sele na: http://www.sarajevo365.com/ gdje mogu čitati i komentirati ovake teme, kao što je ova dole, bez da se logiram i da me stalno brišu. http://www.sarajevo365.com/kinez-u-sarajevu-otvara-fast-food-sa-psecim-mesom/
odjebi bolan
Turska se sve vise i vise uvlaci u guzicu Evropi i Americi,a zapadne sile sanjaju taj trenutak da sjebu Erdogana. Ne kontam?
Hahaha ovaj francisko opsjednut isilom, pazi momak da i ti ne odes u te budale, vuces mi na taj profil osobe. Pazi se.