Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Erdogane!! Najbolje da ces pustit TI da ti oni odredjuju kako ces vladat. Oni te sad pritiscu da das mac u ruke kretenima koji ce ti otkinut glavu. Kod nas je bio Dayton pa vlast mora podijelit maceve strancima, brkanima, arapovicima, djikicima itd. Ti bar ne moras i bar ti jebi bagri majku kad ovi nasi ne mogu. Volimo te!!
**bo ti Gulen mater.
I sada će mladi student koji je rekao nešto što vjeruje da je istina, sedam mjeseci provesti sa maloljetnim delikventima - i naravno, izaći reformisan :)
e, sto ste se sekularno obrazovali, obrazovali ste se, vise nema ! ipak je Erdogan na pravom putu ali polahko i umjereno djeluje, svaka mu cast na saburu ...
Kim-Jong- Un lajks dis! ;)
Kim: Oh Erdogan you have such a nice palace... can I come overrrr?
Jez of kors maj hors... Aj vil be plizd :)
Samo hapsi care, hebala ih demokratija.
Tako su govorili i SPS'ovci za vreme 90'tih...
kakvi su to papci eno puna ih ilidža pa neznaš koji su veći primitivci ili oni ili ovi "ljepotani"iz raške(sanđak)gadi mi se proći
Braco muslimani, Turci su nasa braca. Znam da je mnogim Bosnjacima Turka mrska al imam Turcina kolegu koji zna vise o Srebrenici neg ja, a nikad nije bio u Bosni. I jos je rekao da ako bude rata u Bosni, doci ce braniti Bosnjake.. Njegove rijeci.
LUCKIES, tad je bila druga priča, Turska je tad bila na vrhuncu anti-islamske ideologije, tako da njihovoj vladi nije bilo u interesu da na bilo koji način pomognu Bošnjake, osim što su morali dopustiti da se otvore humanitarne organizacije i slično.. 20 godina poslije, Turska je islamski orijentirana, i ja ne sumnjam da bi nas Turska podržala ako bude trebalo. Od topole Ne treba meni Erdogan iskreno, meni je kalaš potreban i u bitku mogu ići bilo kad, bilo gdje. Et
Vidi Gulenovaca sto su se aktivirali u komentarima. Dobili instrukciju da pisu da je Erdogan peder. Peder vam je u Pensilvaniji! A BiH i Turskoj ce vam se sjeme zatrijet, samo da znate ;)
Ovo je veći diktator od Kim Jong Un'a.
demokratija , građanske slobode i pravo glasa na nivou u toj divnoj zemlji Turskoj ....
Erdogan je diktator jer je musliman, a Tito nije bio jer je bio anti-musliman . lagana racunica
Heh to je rekao i jedan ashab ja mislim, ako ne znas ko je pravi vjernik, pogledaj prema kome se najvise upiru strijele ;)
ne mrzim ih sto su Muslimani nego što su đubrad i otpad s dna kace , Bakir zlatna kašika pogotovo tako da ....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dakle iza proroka je Erdogan,pa onda poštujte to,a Turska će tako u EU,KAD NA VRBI ZASVRBI.
Nece nikad Turska uci u EU , nit trebaju
Jos jedan I ne samo to, nije EU sveti gral ekonomskog uspjeha, postoji desetine zemalja s kojima se Turska moze uvezati i da ostvare visoki standard, jest da je EU izvor tehnologije, auta, al nije sve u tome, gdje su Rusija, Azerbejdzan, Kina, pa arapske zemlje.. Tu kad bi se napravila jaka unija,, EU ne bi bila neophodna...
Diktator.
Ovako je i u Dodikstanu sada, vidi se da su braca.
@CMonteCristo Ma ne, ovi u federaciji se brate po vjeri, a dodikovci po krvnoj liniji.
Ako ga mi budemo vrijedjali ovdje hoce li nas pronaci i uhapsiti?
ko su to mi? bosnjacki narod podrzava Erdogana
Ja sam bosnjak pa ga ne podrzavam, nemoj govoriti u cjelini. I da budemo realni podrzavaju ga sandzaklije a ne bosnjaci. Sandzaklije kontaju ako bude rata da ce im on nesto pomoci a bosnjaci su se opametili u proslom da pomoci nema ni od koga ;)