Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je ucinila za te ljude vise od svih ostalih drzava na planeti zemlji zajedno i to 10 puta iako se radi o ljudima koji su do jucer napadali tu zemlju i digli ruku na nju. Neposteno je i bezobrazno traziti od Turske jos vise i da ona udje u rat, pogotovo od strane zapadnih hipokrata koji nisu ucinili nista, a sad Tursku guraju u rat. Davutoglu je javno i jasno rekao da Turska nece sama uci u kopnenu ofanzivu. Nek NATO pakt potegne clan 5. i nek se citava alijansa ukljuci u sukob i oni ulaze, ali ne zapadne Hipokrate posalju po 2-3 aviona i onda vrse pritisak na Tursku da udje u rat na svojoj granici i da odradi sav posao...
...oca, ko da slušam nekog milorada kako vazi o rusiji :))) ...dirljivi ste mi sa tim obožavanjem "njonje", koji vas proda prvom prilikom :)
Samo cinjenice ;) djeciju pricu ostavi za nekog drugog... Turska trenutno hrani 1,3 miliona sirijskih izbjeglica, od tog broja procjena je da su 1/3 sirijski Kurdi, a samo iz regije Kobane-a ih je 180.000. DO sada je Turska na te izbjeglice potrosila 3,5 milijardi dolara, a od stranih vlada i organizacija su dobili svega 233 miliona dolara (6,6%) podrske.... Zahvaljuju im se paljenjem gradova i ubijanjem policajaca... Pametnome dosta...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pa nije on budala ko mi balkanci da gurne zemlju u rat da unisti ekonomiju drzave to samo mi mozemo Glupi Balkanci i niko vese!!
Pa Americi i Englezima nisu dosli pred vrata kao Turcima.Zato Turci treba da reaguju jer su im na vratima vec.
Asadov rezim je i saopcio da ako Turska bude ikakve akcije u Siriji radila, da ce to smatrati agresijom. Whey Razumijem da je Turska suzdrzana. Iako su im pred vratima, ne kucaju na njih jos. Kad bi se Turska upustila u sukob sa ISIL-om, ko zna sta bi bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo je laz, ako bolje pogledate wahabije su postavile tursku zastavu na tank u sredini,valjda da im zahvale na podrsci
e jeste im pomogli u p.m. nek flase bacaju na ove majmune bradate, mozda ce se odbraniti, ili neka se dekama pokriju, mozda su pancirne!
Treba narodu Kobanija pomoci da odbrane svoje domove pa onda dati i humanitarnu. Dzaba ti paket vode ako ti Bradonja sa kamom pokuca na vrata. Ode glave k'o repa, pusti mlijeko i vodu.
ovi kurdi ko hrvati. imaju dvojno drzavljanstvo, i opet se zale
Kakvo dvojno drzavljanstvo??
Pa zar im turska nije dala sve, od edukacije,pomoci, zdravstva??? Imaju ista prava ko i turci a granica je skoro pa nepostojeca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto im nisu misomor dostavili, da se bezze ne pate. I onako ce ih i onako ISLl oderati ko zeceve
turci dzaba se sa tim mlijekom uvlacite u paksu ISIL-u... napasce oni i vas, bolje da ste tu humanitarnu dali Kurdima
Da ne bi ovih protesta kurdske manjine u Sarajevu....mrka kapa...
Ma teško je objasniti ova izražajna sredstva, tj. stilske figure prelijepog bosanskog jezika, objasniću ti nekim djelom narodne ili umjetničke književnosti kad mi se bude dalo...
...mrka kapa = propalo, izgubljeno, ništa...tako u tom folu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je sve proreceno od strane Imran Hoseina jos davne 2003 godine gdje je rekao da ce Amerika i Izrael napraviti Arapsko proljece i sa vlasti skinuti PROAMERICKE lidere a onda na vlkast dovesti RADIKALNE ISLAMISTE koji ce eventualo zaprijetiti Izrael pa ce onda oni imati izgovor za globalni napad,preuzimanje kontrole nad vecim dijelom regiona i uspostavljanju Novog svjetskog poretka. https://www.youtube.com/watch?v=0nR7-Cmszpo Pametan covjek skonto ovo prije 10 godina a glupi nece ni poslije 10.
Ima on previše teorija zavjere, previše...
Ahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...čini se da babo erdogan više voli muslimane palestince od muslimana kurda...u stvarnosti, voli jedino svoju guzicu.
Pa ti Kurdi su do jucer se borili protiv Erdogena i sad se ti tuzis sto im ne pomaze. To isto kada bi pomagao Fikretu Abdicu.
pa kako će voljeti kurde, kad su turci decenijama radili na njihovom uništenju... kurde treba samo dobro naoružati, i turci će imati ozbiljnih problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
valjda su i neko oružje i municiju zaštekali u dekama i kutijama.
za mene?
treba li ti dostaviti nekih tableta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)