Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
time ce uvuci Tursku u bratoubilacki rat jer Iran ce stati na stranu Sirije netreba biti posebno inteligentan tko ce nezdravljati za razvoj ovakve situacije
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Prošo voz. Bašir Asad postavljen za predsednika Sirije igrom slučaja, najmanje svojom voljom postaje dio istorije. Ostaće upamćen kao prvi diktator koji se odbranio napadu demokratskih islamista i njihovih zapadnih sponzora u narodu poznatijih kao belosvetski moćnici, cionisti, masoni i sl.
Nemojte da se salite samnom, ja i Memati se spremamo da udarimo na siriju,sravnicemo je,jedino ako nas RUSI ne naprase pa zaboravimo kud smo krenuli.
No tisra,sto ne regujes u Palestini,sram te bilo,uvlacis se u pakusu zapadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIDI VA.ZA.LA. POJAVIO SE IZ O.BA.MI.NOG. Š.U.P.K.A.
Zločinci u elitnim i ostalim postrojbama Baššar al-Assada otimaju djevojke-tinejdžerke po gradovima i selima te ih siluju. Neke od njih vraćaju raskomadane u najlon-kesama, a one koje totalno polude zbog silovanja i ostalih tortura dovode njihovim porodicama i ostavljaju ih. one koje budu vraćene u komadima moraju biti sahranjene od strane njihove uže familije i uz prisustvo njihovih krvnika - \"snaga sigurnosti\" - šljivančanina Baššara. Otvorite oči ljudi moji! Zapadna mašinerija gleda svoja posla u svoj toj priči ali, budimo realni, dole je masakr u punom zamahu. Nemojte da vas ne dotiče smrt više od 12-13 hiljada ljudi! :-(
Jada i komentara. Bolje bi komentare ostavljala djeca iz osnovne škole i to oni osrednji učenici. Nikad više na ovaj portal. Ćao ublehe.
@Vezir, o dje si veziru pasha moj, pa dje si vojni analiticar nismo te odma prepoznali; sta kazes turska 4ta sila u evropi? de ba tako je i juga bila 4ta vojna sila, u necemu, u evropi svijetu, a na kraju ispade obicna rinaka. ovaj brkica erdogan bi trebo svirat kakim nizim tonovima, glumi okolo gaziju u regijonu, a u vlastitom dvoristu 15 milijona nezadovoljnih kurdistanaca, i poslje nek se turci ne cude kad popuse tu istocnu tursku, moglo bi im bit ko srbima poslje gazimestana \'\'niko ne sme da bije narod\'\'
ne prdi erdogane tita ti.
Meni je stvarno najzalosnije to sto se ovde prepirete o politici dok djeca i zene ginu svaki dan stvarno smo fuj pa zar smo zaboravili patnje kroz koje smo porsli i kroz koje sad prolazi Sirijski narod. FUJ Treba da se obustavi krvoprolice pa makar se desavalo u Brazilu.
mi pripadnici Nebeskog naroda, Smrdi navijamo za svoje-za Turke...
Domace muslimane trga kognitivna disonanca. Za koga navijati? Muslimane ili muslimane? Volim kad su zbunjeni.
Mogu i turska preduzeća kontrolisati sirijsku naftu, i po cijenama koje njoj odgovaraju. Jednom kad se Turci dokopaju sirijske nafte, može se reći da su na dobrom putu da se razviju u veću ekonomsku, i vojnu regionalnu silu. Ne bilo kakvu regionalnu silu, već veću regionalnu silu kojoj se u tom momentu neće lako moći stati u kraj. Uštede Turske za kupovinu nafte će biti enormno velike jednom kad sirijske bušotine plina i nafte budu u turskim rukama.
A bosnje se ponadale u Turke. Iste one turke koji su ih oku.pirali i sa rođenom bracom posvadjali. Turska gam.ad govori o kosovu dok oni krse sva prava kurda. Turska ga.mad govori o Siriji i ljudskim pravima dok oni krse sva prava kurda i ostalih naroda. Bosnje se ponadali da njihov ok.upator sila i da moze nesto protiv Izraela a sad razocarani vidite da plesu onako kako Izrael svira
Jesu face ovi turčići kad treba tuć po sirotinji-kurdima i slabijim od sebe- sirijcima.A za vrijeme rata u bosni k.u.r.c.e.m nisu mrdnuli da nam pomognu.Nijedne granate ni dobrovoljca turskog ne bi da pomogne bosni za 4 godine.Dok smo vidjeli gomilu ruskih dobrovoljaca pa i grčkih na strani c.hetni.ka turci su nama samo upućivali telegrame podrške da izdržimo dok nas ima.Daleko više poštujem Irance i Pakistance jer njihove granate pa i dobrovoljce sam lično vidio.Turci su obični šaneri-lažovi i galamdžije koje nam uvaljuju ovdje svoju robu a nedaju prismrditi našoj u Tursku.
@TALIB uzmi pušku i idi se bori dole nemoj ovdje sr.at