Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turkofoba pun klix...
Ovo je rjesavanja kurda :) IDIL naoruzali do zuba nemaju vise kurda za ubijanje, pa ce im sad Turska da isporuci 5000-6000 kurda za odstijel!!! Naravno svedmicno ce da im taj broj. A vjerovatno i SAD imaju neku korist od tog, al to vidimo uskoro sta je.
Pomozite Braniteljima Kobanija. Gjd eje tu pravda i borba i na Allahovom putu da dodje neko iz Engleske , Bosne, Jordana ili Saudijske Arabije i istjera ljude iz njihovoih domova. Hvala Americi.
opet neka izmisljotina, prva da ce Turci uletiti u Kobani pa nista, druga da će dopustit Amerima da koriste njihove baze pa nista, treće da će im doturiti oruzije i logistiku pa nista..Zašto bi i u ovu vijest povjerovsli
Turska je u nezavidnom polozaju. Mora biti oprezna, bez zalijetanja. Ne smije pomoci kurdima koji ce se sutra dici protiv same Turske a ne podrzava ni IDIL-a.
Sad ga je IDIL tek najebao.
Kako nije. Ovaj što drži pušku isti đoković.
A ovaj sa bacačem isti Dolgoplolov. Šta je ovo ljudi :-).