Povrijeđen civil
0
Turska bombardovala sjever Iraka
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zavadi pa vladaj neka vam se amerika smije
Prvo smrtna presuda Karadzicu i Mladicu, pa čemo pričat dalje. 1992 - 1995 se ne zaboravlja!!! (
Kurde gurala USA da razvaljuju u Iraku a Turke da te iste mlate u Turskoj.
www.royalfamily.ba
@U ako ce bez zahebavanja, kurdi su isto sto i shipci srbima; stancaju djecu, rade gudru i ne mjesaju se sa ostalima sem da otmu; tako ih turci opisuju. putujuci istokom i jugom turske shvatijo sam da to nema veze sa istinom; kurdi gostoljubiv narod, radan, uglavnom siromasan i politicki potlacen narod.
Turci vježbaju i probaju novo naoružanje. Prvo artiljerija, avijacija, pa onda malo komandosi. Dobro održavaju kondiciju. Da sam srbenda ili rvatić dobro bih se prepao.
Kurdi su teroristi ko i srbi.!
ovaj tambura ga cucla doktorima u Jagomiru, licno sam vidio kad sam prolazio pored sobe..... :( zato mu daju duplu dozu.... :(
PROPAGANDA ! ! !
Turska je opet izvrsila agresiju na suverenu zemlju !
Kurdi su ko srbi , oni su teroristi!
to su rutinske akcije vazdusne podrske neutralisanju pobunjenika, nadam se da su dobili legitimitet od snaga koje su zaduzene za sigurnost iracke teritorije, a i ako nisu Turska je clan NATO-a.
tamburaj, to jedino mozes a kad dodje vrijeme da se uzme puska, zdusit ces u austriju pa nastaviti da tamburas.
Garant turska poslala Raptore na irak :)
zabiljezeno bombardovanje :) koja glupost
ee turska je jedna nasilna i genocidna zemlja,koja je prisilno poislamizirala velik postotak stanovništva na našim prostorima,a uvijek se prave neki heroji
prvo se predstavi,da joj mogu rec koji Krokodil dolazi kod njee