Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se zove Turčin peder? Učmar-aga hhhhh
Tako i teba...da se civilizuju malo Turci.. Da osete civilizaciju i da joj prilagode islamsko ucenje. S tim u vezi pozdravljam stav islamskih ucenjaka da je islam religija otvorena prema gay populaciji. To je veliki korak napred za jednu tako zatvorenu religiju
govno srpsko pedersko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Studirao je u SAD-u. Nada se kako će "privući AMERIČKE investicije" . Pametnom išaret dovoljan. U redu je.
...išareti nam, prosvijetli nas nedotupavne...
'ta će Turskoj američke investicije... Da je bilo šta drugo mislilac smislio, pa hajde...To što su nama isprali mozak da su "američke investicije" vrh blagodati je naš problem i naša ograničenost.
mora da je turčin jebao srpkinju pa se rodilo ovo retardirano kopile
Bojim se da cete, gospodine, biti nogama isutani tamo gdje ste pokupili te gej-korijene. Fuj.
Mislim da su turci kao narod pederi i stoka.Prljavi,pokvareni,neuki itd.
Ma nema, pobjeđuje 100% hahaha.
Joj mazanja ociju i suplje price... Na izborima za gradonacelnika se moze prijaviti svaki Drzavljanin koji je stariji od 35 god, ima zavrsenu minimalno sradnju skolu, drzavljanin je Turske i nema kriminalni dosije. Dakle prijavit se moze gotovo svako, al pitanje je koliko ce glasova dobit, naime ovaj derpe ima sanse da pobijedi isto koliko i Srbija ima sanse da osvoji svjetsko prvenstvo u fudbalu iduce godine... Zapadna propaganda i suplja prica nista drugo.
Meni on izgleda ko peder
Boli nas racku za gejeve, voda nam poskupljala :$
'Homoseksualnost u Turskoj nije zakonom zabranjena, ali većina stanovnika te zemlje i dalje sa velikim podozrenjem gleda na pripadnike seksualnih manjina.' cuj sa podozrenjem, koliko god da svi imaju pravo na zivot bez diskriminacije tako i oni imaju pravo promovisati prirodni tok zivota, musko zenske odnose i nastavak ljudskog roda
ovo je srbin, jersamo oni mogu biti pederi
sbi govna pederska
r
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Zar i ti sine brute ?
Uvijek sam govorio da su turčine željne kur.....! Sve peder do pedera,uvijek bili i ostat će.
u ovom dijelu evrope najviše pedera je u hrvatskoj,ako lažem udri dislajk
ode vise i ovaj svijet u ku*ac.. zaboli me kita za sve, samo znam da ja nikad homosexualce, transvestite, pedofile i sl. necu smatrati "normalnim" ljudima, po meni svi oni imaju po neku "fabricku gresku", narod pobudalio pa se onda zale na pad nataliteta... da se ko ne nadje uvrijedjen, posto je narod previse sentimentalan u zadnje vrijeme, a ja zivcan, ovo je samo moje misljenje, koje je na kraju krajeva i nebitno, to je u mojoj glavi i niko to ne moze promijeniti, kome se ne svidja samo ignore..
Neka si nam to priznao, je li ti sad lakse?
Napokon jedna lijepa vijest.
Nije on gay, on je obična pederčina !
Eki mislioca...