Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ćuj australskog kengur-politićara! pa ne brani Putko, bolan, toliko Asada & familiju mu, koliko hoće rampu postaviti Jenkijima koji bi ovuda na Rusiju, glavnu slavensku zemlju!!
Bravo, sjedi, maz maz, pravi si pitBULL! Kakav glupan, naredili mu da laje a on bez razmišljanja laje, a mogao je pomisliti da to sve Sirija plaća recimo!?
Australija sve više potpada pod utjecaj Amerike,žao mi je kad pomislim da će u dogledno vrijeme potpuno izgubiti pravo na samostalno mišljenje i odlučivanje.
Kad je ona imala samostalno mišljenje? Uvjek je radila kako je Britanija htjela, a Britanija odavno radi kako hoće Amerika.
Ovi su izlevatili Putina, sto jest jest. Navukli ga da umjesa svoju drzavu u taj belaj pa ce sad naoruzati milicije da sjebu Ruse kao sto su uradili u Afganistanu i jos sto ce ostetiti Rusiju ekonomski jer kosta ovo sve mnogo mnogo para. Zivi bili pa vidjeli.
Izvuci glavu iz zapadnog anusa, udahni svjeze have.
Ti ocito nemas pojma o cemu pricas. Pa nije ovo prvi put da Zapad postavi ovakve zamke. Rusi su pali na ovu foru u Afganistanu i vidi sta se desilo i kako su zavrsili. Ali dzaba meni pricati debilu koji garant ne zna ni sta je Afganistan ni gdje je Sirija. Izvuci glavu iz Ruskog anusa i pogledaj stvari malo strateski. Jel ti zbilja mislis Amerikancima je krivo sto se Rusija umjesala u ovaj haos? Pa Ameri da su imali zelju, oni bi zavrsili ovaj rat u roku 20 dana ali ocito im nije u interesu jer zele sto vise nacija ostetiti sa Sirijom. Htjeli su navuci i Tursku u ovaj belaj ali Erdogan pametan bio pa odbio poslati Tursku vojsku u Sjevernu Siriju a ovog Putina izlevatise kao zadnjeg debila. Pogledaj sada kako Sirijci ih tuku sa Americkim TOW raketama na youtube-u dok Ameri se smiju. Odi na YouTube pa sam vidi ako nevjerujes. Ameri su cak i priznali da su im dostavili to oruzje prije sedmicu dana.
Turnbull, ti si pudlica kraljevske porodice Ujedinjenog Kraljevstva i molimo te da se ponašaš u skladu sa tim. Vrti repićem kad ti se kaže, a u ćošak idi kad ti narede. Kretenu.
NATO počinje shvatati da nisu samo oni i Izrael prisutni (vojno) na Bliskom Istoku. To kako će ko da zaglavi na tom istom Bliskom Istoku je priča koja neće ići samo na štetu Rusije.
Ja samo znam da su Vučić i Dodik najmočniji političari na Balkanu!
a ja mislim da ti neko upravo jebe zenu dok ti ovdje seres
NAVUKLI GA 😁