Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ataturk je govorio da turci ne treba da prave greške jer islam nije izgradio tursku naciju, nego su turci bili i prije islama. Stoga je po njjemu integrativniji faktor turcizam, nego islam. Da je islam integrativan, danas bi arapi bili jedna nacija. To je shvatio i Zulfirkarpašić, ali nije Alija. Alija je htjeo islamsku državu, a dobio je šta je dobio.
One koje je zapad pobio ili smjenio , kako Gadafija, Huseina,Mubarak, kao i što danas želi istu sudbinu za Asada, svi od reda su upozoravali muslimane u SFRJ da ne nasjedaju ponovo pod zapad, i tako ginu za novu NDH, nego da sa srbima dogovore suživot i saradnju. Čak je i sam Alija u jednom momentu prevagnuo, ali je poslije na nagovor amera povukao potpis sa dokumenta koji je trebao biti istorijsko NE zapadnim diktatima.
ako vidimo danas koje islamske države su priznale Kosovo, lako ćemo shvatiti koje su okupirane od strane zapada. Na sreću još uvijek najveći dio islamskog svjeta nije okupiran od zapada, tako da faktor islama na Kosovu pa makar on bio i lažan u islamskom svjetu nije odigrao nikakvu ulogu. Velika većina islamskog svjeta nije priznala Kosovo nego uvažava i dalje i ovako poniženu i potlačenu Srbiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve Hin ceka posao na najprometnijem aerodromu Trebinje..
Sad da se ima tursko drzavljanstvo mogo bi cojk u Turskoj naci posao..
http://www.dnevno.hr/planet-x/stravicno-pismo-masona-iz-19-stoljeca-sokira-svijet-evo-sto-je-napisao-za-treci-svjetski-rat-862117
Jesu Kobe i Messi jos na platnom spisku ili su i njima uskratili takmicenje u obilasku svjetskih destinacija?
Ma erdogan se upiskio poslije pokusaja vojnog udara
Opet Turska, pa dokle više? Dok se mi natežemo oko njih, rusa i geopolitičke situacije (a sve vrli mislioci), opuhaše nas naše vlastite, legitimno izabrane kabadahije, izbiše nam zadnju paru iz džepa porezima, prirezima, akcizama i ostalim nametima, pojedoše nas džukele lutalice, pobiše nas nadobudni gtidioti truljama od 20+ godina. Jbt, svaki dan glava u torbi, mi se bavimo Turskom. Zaboli me za njih Očekujem detaljan izvještaj koliko zaposlenika je otpustio Beko zbog neuspjelog državnog udara.
Kako ce neki da se deportuju bas u tursku kad vrijeme dodje!!!!!!
Erdogan u isto vrijeme zatrazi izrucenje Gullena i povratak smrtne kazne. Al narod glup pa ne konta :)
@westhamtillidie Tebi je toliko dosadno u zivotu da doslovno ides od clanka do clanka da bi pronasao neki moj komentar haha
a ko nije otpušten u toj turskoj.. kud će sad sa 100 000 nezaposlenih.. eto ih kod bakira da se ispuni prorocanstvo.
nas i kineza milijardu i 403,5 miliona.