Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi bosanski Hrvati smo muda od naroda
Došao Putin u Vašington i Obama ga lijepo primio, ušli u Bijelu kuću i kaže mu: - Dođi u ovu sobu, ovo je soba zabave. Pritisni ovo dugme. Putin pritisne i poprska ga mlaz vode, svi ministri, generali itd. koji su bili oko njih počnu da se smiju. Obama mu ponovo kaže: - Hajde sad pritisni 2. dugme. - Ma neću , prosli put si me poprskao. - Hajde, hajde, hajde! I on pritisne, kad ga još veći mlaz vode poprska i svi počnu da se smiju. - Hajde sada pritisni ovo 3. dugme! - Ma neću! - Ma hajde da vidiš šta ovo treće radi!!! Znaš kako je dobro! Ovaj pritisne i padne mu kanta vode na glavu! Svi se ponovo smiju. - Ma dobra ti je ova soba zabave, mi u Rusiji imamo nešto slično, dođi ti sa mnom na par dana u Rusiju da ti pokažem…
Kasnije u Rusiji Obamu svi fino dočekaju, i Putin ga odvede u jednu sobu. - Hajde pritisni ovo dugme. Obama pritisne i ništa se ne desi a oko njih se svi smiju. - Šta je ovo? Ništa se nije desilo zašto se smiju??? - Ma pusti ih, nego pritisni ovo drugo dugme! Pritisne i opet se ništa ne desi a svi počinju da umiru od smijeha. - Ništa se ne dešava a vi se ponovo smijete! - Samo pritisni 3. dugme pa ćeš vidjeti šta se dešava, hajde, hajde! Pritisne Obama i 3. dugme kad ono svi se valjaju po podu smijući se a ništa se nije desilo! - Bjeeeži Putine, kod tebe nije uopšte zanimljivo. Odoh ja nazad u Ameriku… -Koju Ameriku?!?
@sezam.susam, slažem se. To potvrđuje da se predsjednici mijenjaju, ali dugmad ostaju. Nadam se da nikad neće biti upotrebljeni. Pozz!
Tip je za razgovor ali nakon što je oružjem rušio legalnu vlast u Ukrajini.
Tito je rekao bolje rat nego pakt
Bolje grob, nego rob.
Ko ti je sad taj Tito?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kazu da vrana vrani oci ne vadi,al ipak doslo je vrijeme da jedna drugoj vadi,poceli su da se kolju bratja.
kojeg turčina?
Otvorila se kutija one neke kurave pandore i sad hoćeš da pričaš nema toga sad fino roke koke pa ko bude jači njegova livada