Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fašisti se opet oglasavaju... Opet fašisti kritikuju druge...
molim da se ne proziva i poziva hico, mi nismo ko on, a nisu ni svi jevreji ko izraelci. na kraju rusi su pobili duplo vise zidova, a najvise izraelaca je iz rusije (sssr).
Samo da kazem, bio sam jucer sa Adolfom gosp. Hicom i on kaze \" Gebelsu ne brini ja cu ponovo poduzeti moju taktiku\".
uzrok nemirima je teroristicka drzava izrael, jadni palestinci (muslimani, katolici, zidovi i ostali). to je trebao posebno da naglasi!
Ti ces nekome kenjati o regionalnoj nestabilnosti.......vi ste globalna nestabilnost......koja ovu planetu vodi u treci svijetski rat !!!! SIKTER
I Hitleru prizivam te, ustani iz grob i zavrsi posao!
ova frankenštajn tvorevina,nazovi biH-PIH je ta koja održava našu regionalnu nestabilnost..kako ono bi-cjelovita,nedjeljiva,ničim izazvana..more mrš !
kad vidim tvoj komentar onda se i ne cudim sto bosance smatraju glupim
Izrael je ustvari prijateljska drzava, Zidovi su spasili Bosance, jer su jedini izasli i molili da neko Bombarduje Srbe, i pronasli se u Bosanskim zrtvama NACIZMA
Obično izlaže opravdanja onaj koji se osjeća krivim. Ne bi me čudilo da je i Izrael upetljao svoje prste u ovim nemirima.
jedi gov.na lesinaru