Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako tipično da Srbi podržavaju Grke i Ruse pa makar ovi i govna lizali s poda :-)
jedan grickla nokte drugi se drzi za glavu ona zena blenula ,gledaj mozgovica ce da izvuku grcku iz govana
Veliki lobiji upravljaju krizama i vlasnici su banaka, a drzave koje su ovisne o kreditima upadaju u zamku. Opste je poznato da ni jednom kamataru na carsiji ne odgovara da mu duznik vrati iznos u kratkom vremenu, vec ceka da propadne kako bi mu mogao uzeti imovinu i unistiti ga.
Stvaranje EU zasnovano je na stvaranju novog poretka u Evropi. Osnova ili sredstvo kojim bi se to provslo u djelo je lažni novac ili vrijednosni papiri. Za ostvarenje toga cilja potrebne su poslušne vlade koje bez pogovora izvršavaju zamišljeni plan a za uzvrat postaju veoma bogati ljudi i familije. Narod je siromašan i ne vidi izlaz iz situacije u koju je doveden zbog obmana koje vrše oni za koje on i glasa. Izlaz iz ove situacije je da građani ne glasaju za postojeće strukture vlasti ili da povuku radikalne poteze. Primjer zaustavljanja tih retrogradnih procesa desio se u kolijevci demokratije , gdje se 60% građana osvijestilo.
odlićno drugovi.carice ... fantom ... daje li nama iko para i mislimo li se osvijestiti
Osvješćenje naroda došlo je onda kada su glasali protiv oligarhije koja ih je dovela u stanje propasti i dali svoj glas komunističkoj partiji. Referendum je samo bio potvrda kursa njihove politike.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Istina je ovo što čovjek kaže. Ko ne vjeruje neka pročita knjigu - Kako je nastao novac
Pogrkice na aparatima.
Vraćaj pare grčki muflonu
a tu smo ... banke guzičave pojele pare špekulacijama i rasipništvom, pa ne valjaju grci ... a banaka, ako sam shvatio bilo i stranih i domaćih
ortodoksi su rasipnici, a muslimani (npr bošnjaci) štedljivi, pa nisu dužni :-)))) ... stvarno bolesno :-)
Pa nije narod podizao kredit ...
tacno!