Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novoizabrani predsjednik Barack Obama je mislio da mu se neće svidjeti odlazeći predsjednik Barack Obama. Niđe veze u rečenici. 😂😂😂
onaj osjecaj kad se kandidujes iz zajebancije za predsjednika Amerike i pobijedis, i sad je zaglavio 4 godine na toj funkciji
pih
ma ja sve isti quratz
njih dvojica ko JingJang
promjenom predsjednika se ne moze promjeniti politika bilo koje zemlje. jos ce Trump dosta misljenja da promjeni od onog sto je govorio u predizbornoj kampanji.
Čamuga drži kip odnosno glavu Džordana u kabinetu... jbt
Kako mi piči po živcima ovaj monkey predsjednik, pogledaj poza koje zauzima kako su ga fino istrenirali, kao Tadiću nekada u Srbiji kada su učili kako da izgleda opušteno, harizmatično, samouvjereno itd... Sve sa zavrnutim rukavima košulje do lakata... Sve naučeno i sve nazor..
@TheGrande "Đ" majstore...
njega samo treba poduciti lijepom ponasanju, podilaziti njegovom egu i siledzija predsjednik nece biti neuracunjljiv. to ce biti prvi zadatak administracije bijele kuce.
jel imate djece?
Isto to Melanholija kaze za Michelle Obama, sve joj se svidja cak i kako govori.
Jarane ti nisi dobar nikako ...pun si nekih kompleksa vidi ti se na toj tikvari zuto-sjedoj...
Imao je i Napoleon, pa znamo sta se desilo.
da li ce ovo ikada prestati
Ljudi znaju biti politčari to je... prevrtljivo. ALI UVIJEK PRVO SE POBRINU ZA OSNOVNI INTERES AMERIČKOG NARODA! Pa onda političe i jedu oko miliona koje će i sami zaraditi.
Svi vi koji mislite da on nesto vodi ili misli grdno se varate on je samo marioneta a za Srbe poruka pogledajte zahtijev njegovog potresjednika kojj je tražio intrevenciju 1995 nad Srbima u manjem entitetu
TRUMP JE TWITAO DA ĆE SE OSVETITI BOŠNJACIMA ZA NAPAD 11.9.2001. GOTOVI STE BOŠNJE
daj link za taj twit a u medjuvremenu mars preko drine moronu djikanski
Ovaj blento ne zna šta misli i kako će onda znat šta govori ...