Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj narcis je mnogo opasan, u stanju je izazvati lavinu nasilja ako ce politicki profitirati. Imal tamo u toj ebenoj americi iko normalan??
Ovaj ko Dodik. Bit ce rat ako ja ne pobjedim.
bolji je opet od nasih, on kaze ako ne pobijedim pokradeno, u nas kazu ako ne pobijedim narod je mutav
Prosli put kada je bio svjetski rat Frenklin Ruzvelt je bio predsjednik SAD-a i Nacisti su zaustavljeni. Ako ovaj put bude Tramp, valja ubrzano uciti ruski jezik...
Pošteni izbori su oni u kojima ja pobjedim...tako kažu i vepar,i Orban i slična bagra.Narativ za glasače koji imaju IQ majmuna,a takvih je Amerika puna...
Ako pobjedi bili su fer izbori a ako izgubi onda su pokradeni. Ovaj čovjek ima psihičkih problema.
Odavno ja govorim da je SAD zrela država za građanski rat. Ionako nisu odavno, ima preko 150 godina
Nisu zreli za gradjanski nego da se riješe oligarhije i manje više cijelog zakonodavstvs koje je korumpirano do daske. Djeca im se ubijaju u školama a ne mogu od korupcije da donesu zakon poput većine napredni zemalja . O ostalim stvarima poslije toga nije potrebno ni govoriti.
Treba zatvoriti psihopatu na vrijeme