Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od ovog momenta pocenje stela rezultata. korporativni establisment je vidio da od regularnih stranackih izbora nema nista i sigurno nece dozovoliti nominacije trumpa i sandersa
Ja sam za Sandersa iako je čifut, al' čini mi se pravedan. Nisu ni čifuti anamon svi isti. Tramp je drugi Karadžić.
In God we trust piše na novčanici američkog dolara.
Čak bi volio i Trump da pobijedi prije ovog izraelovog satelita
Znao sam da su ameri blesavi ali ovliko nisam. Dobice ameri kao kad smo mi glasali 90 -te , idiota koji ce napraviti haos ili nista.
ko bi rekO..koBILI se nadao.. Ipak ga ameri gotive znaci.. hmmm interesantno hmmmm to i jest njegov move bio , svi koji mrze muslimane ce i glasati za trumpa.. Ide na sve ili nista s tim stavom. Jasno..
e da im hoce pobijediti Trump, jedan tipicni amerikanac, pa da i sami vide kakvi su
Ma da je Bakira tamo poslat, Albanija bi stigla ameriku..
Зашто нико не извештава да господин Трамп, има, готово сто-процентну, подршку америчких муслимана? Чему селективнист и извлачење ван контекста, онога што Доналд Трамп каже?
0.01 % nije 100% .
@Dino Z Балите безвезе обојица. Полако, време ће показати.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako i jedan od ova dva manijaka pobjedi, crno nam se pise.
sve vise i vise vjerujem da je Amargedon blizu............
ko god da pobijedi crno nam se piše, stvarno misliš da u americi političari vode državu.
sreca njihova nemaju Bakira