Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzeli im teritoriju silom i sve ih protjerali, zatvorili ih ko zivotinje u kavezu bodljikavom zicom, da nemaju kuda i konstantno ubijaju, bombarduju, zene, djecu, stare... Ima li kraja licimjernosti poganih cionista. Nadmasili su svojim operacijama i SS-ovce i Gestapo. Fuj ! Abd, doci ce dan, nestat ce Izraelski narod, i svijet ce biti bolje mjesto.
Ja jedem svijeze grozdje, imam u garazi 40 lamburdzinija ne vozim ni jednog, pola dubaija je moje, i to je moj narod muslimanski ali boli me kitica za njima, jer ja uzivima u lovi i koki i ostalim blagodatima ovozemaljskog zivota, i sta vise za mene je spremljen dzenet jer ja sam veliki seik, ja mogu kupiti i boga ako hocu.
Mozda ce doci taj dan al tada neci biti ni nas ni njih. Kao da je ovaj svijet tu samo zbog Palestinaca, Jevreja il nas. Ne bi bio ni prvi ni zadnji narod koji je nestao fizicki ili asimilacijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moja majko mila...
Ma, ima tu Iran. Iran će ih laganice sravnit, Obama neće smjet pisnut. Opušteno.
Svatko voli živjeti pa i taj tehničar što je ubijen, zašto su ga ubili? Zločin je zločin,izgubljen život je isti imao 3 ili 30 godina,ne treba jedne raditi vrijednijima od drugih....
Heil Hitler.
Dopuna na komentare .Ameri postavili vlast u Egiptu da ove palestince čifuti potpuno unište.
Da, muslimansko bratstvo je pomagalo Hamasu, nova egipatska neislamska vlast brani prolaz Palestincima, ostaje im još jedino Libanon, ali neće ni to dugo trajati, kad bi Hezbolah oslabio i oni bi im zatvorili puteve.
all your armies all your tanks all your soliders againis a boy holding a stone standing there all alone in his eyes I see the sun in his smile i see the moon and I wonder,i only wonder who is weak and who is strong who is right and who is wrong and I wish I only wish that the truth has a tongue... dzennetska pticica in shaa Allah :')
O vehabije, idite u Palestinu pomoći svojoj ugroženoj braći muslimanima! Idite u Myanmar pomoći svojoj braći muslimanima!
najgori pogani su ovi izraelci... mamu im je,bem zidovsku
neka hrabri bradata braca podvrnutih tola idu za siriju... i ubijaju islamski narod umjesto cioniste koji vec 60 godina MUCHE I UBIJAJU PALESTINCE!!! ali nema para u palestini... izrael finansira protiv assada pa bradati budu bogatije i za 30 000 KM
ma da, mora da je finansirao i onog mladića Buraka Karana, nogometasa koji je zarađivao milione u njemačkoj i otisao u siriju i dobio 300 km za bradu
ma da, mora da je finansirao i onog mladića Buraka Karana, nogometasa koji je zarađivao milione u njemačkoj i otisao u siriju i dobio 300 km za bradu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nicija nije do zore sjala....prokleti zlotvori...
vidili cifuti da nemogu nista muslimani pa su skontali da ih zavade to su uradili i citav arapski svijet pobudalio muslimani ubijaju muslimane i cifuti trljaju ruke uradise sami ono sto oni nisu mogli ljudskoj gluposti nema kraja
i kad kazu zasto?pa evo zasto znao je covjek ko su najveca gamad u svijetu i to ne bez razloga to su pokazali bezbroj puta do sad i isao je da ih istrijebi,al nazalost nije uspio...
nema palestinski narod ništa od naših žalopojki. da države imaju imalo morala izbacili bi izraelske predstavnike i ambasadore iz svojih država, ali to neće napraviti jer se boje da ne bi ekonomski dobile po repu. dakle ide ista kaseta kao i do sada, palestinci će se i dalje ugnjetavati a od nas će imati potporu s kojom mogu obrisati guzicu.
Ćifutski genocidaši, sad ćemo sigurno čut kako UN izražava žaljenje zbog pogibije palestinske djevojčice...
samo se biju čifuti glupi btw ULTRA KILL !!! MEGA KILL !!
Ptičica džennetska :(
Izrael ima dozvolu za ubijanje ovjerenu u Ujedinjenim Nacijama. Svaki put kad sravne neko palestinsko selo ili pobiju Palestince, Amerikanci im ponovo ovjere dozvolu.