Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li na mesHto?
osh mozda na kineskom?
prava si fukara, ma fukaretina jadna, fuj!!
na \"mesto\" pada?? J.e.bo vam mesto mater!!!!
Sucut porodicama nastradalih
@ . Urađen copy paste
koji ste vi bolesnici, koji je jezik, nije bitan sadrzaj, desila se tragedija, je li bitno da li je avion prije katastrofe letio, leteo ili cak letjeo...sve je manje nade da se nesto otkrije, obavijesti, obavesti ili priopci...koliko jezika znate osim bosanskog, srpskog, hrvatskog, crnskog, gorskog i sl.
A zašto ne bi pisalo na srpskom?!?! Ovo je bosanskohercegovački portal, navodno, tako da je onda svejedno je li srpski, hrvatski ili bosanski.
@i prvi i drugi komentator Kad naucite razliku izmedju ekavice i srpskog jezika onda dodjite opet pa komentarisite
svjetlosti u vrijeme Brazila gdje se vjeruje nema nade da se pronađu preživjeli. Ako je to na srpskom onda neznam, a srpski jezik se pise na cirilicom! Sad ako se samo baziras na \" nije uspela\" onda jadan ti!
Zašto je pisano na srpskom jeziku?!