Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska ima namjeru da vojnim brodovima osigurava isporuke humanitarne pomoći za Gazu. Na taj način prijeti opasnost da eskalira konflikt Ankare i Jerusalima, upozorava ekspert za Bliski istok Udo Steinbach u intervjuu za Deutsche Welle
opet musli,majmi.......... pa dokle više.................
dobro je da nisu mrtvi izraelci.inače bi čitav egipat nastrad
Ma ovo je Mosad koknuo nekoliko demostranata, u svakom slucaju Izrael ima posljednju rijec.
samo udru stoku islamističku...
Do kada će mubarakova faraonska policija sijati teror po Egiptu !? zar su im draže stolice i stolovi čiffutske ambasade od njihove braće !? umjesto da i sami zapale to zmijsko cionističko leglo oni pucaju po demonstrantima !