Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je krenuo i holokaust. Bolje spriječiti nego liječiti: Far right on rise in Europe, says report http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/06/far-right-rise-europe-report
zasto se m-us-li--m--an-i uvrijede ako neko nacrta karikaturu? iste takve crtaju i za I-s--u-s-a i ostale k--r-š--ć-a-nsk-e pr-or-o-k--e i ismijavaju ih u crtićima poput South Park koji dosta m--u-s-li--m--a-na gleda i u BiH ,pa se k--r-š-ć--a-n-i ne bune....sve je to stvar slobode govora,niko nije zasluzio da ga u--b--ij--u zato sto je iskazao svoje misljenje(karikaturom nije nikog ub--io)
Mogli bi slučaj tretirati i kao antiterorizam. Mala je razlika između ovog koji vodu nosi i onih budala koje kose.