Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su Asadovci sigurno, Turska je smrt za asadovce. Da nema Turske nedao Allah bio bi veliki haus za sunite Sirije počevši od logistike pa do ljudstva, nedao Bog da su im kakve pogane šitonje u mjesto turaka bili bi razvaljeni.
Sve se odvija po starom scenariju.I normalno svaka drzava bi reogovala onako kako se i ocekuje odmazdom.Bas onako kako zele huskaci ,Zavadi pa vladaj i cisto sumljam da je u ovo umijesan Assad jer pri cistoj pameti ovo nebi radio.
Svaki pametan komentar na ovakve tragedije je suvišan. Već odavno su ovakve tragedije providna strategija da se nahuškaju dvije države da ratuju. I kod nas je to funkcionisalo pa zašto ne bi negdje drugo u svijetu. Ali svi ćemo pred Njega jednoga dana, muke u ovom životu traju samo tren ali u vječnosti neka se svako zapita ....
Ma nek se pobiju ko im j**e mater ..