Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sasvim slucajno je u napadima 11.9 u New Yourku sruseno samo 7 zgrada od kojih je svih 7 bilo u sklopu WTC-a, koji je i bio predvidjen za restauraciju(rušenje) u narednih 20ak godina zbog stetnih čestica koje su bile koristene u gradnji velikih nebodera. Da ne pricamo da nikad nije pronadjen ni dio aviona pored pentagona. Šteta ljudskih žrtava ove korporacijske zavjere apokalipticnih razmjera, pocevsi od onih u tim tornjevima , pa do ljudi bliskog istoka.
Opet ce ga srusiti za nekih 30 godina kad vise ne bude moderan i kad bude paravan za novi rat:)
Je.besh ovo kada arapi naprave djamiju ispod vode sa tri cijevi
KOREKCIJA: \"twinsi koji su sruseni tajnom operacijom CIAe i americkih unutrasnjih veleizdajnika i korporativnih placenika\"
vlašino smrdiš na šljivovicu i čvarke, a bome i na ustajali znoj sakupljan cijelu zimu, idi se okupaj negdje u rijeci , dolaze lijepi dani...
SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU
Osama je ucenik americkih skola, i njihova desnica u ratu protiv Rusije u avganistanu. No, kako to u \"biznisu\" (ratu) obicno biva, svako je pokrenuo svoj biznis, pa su se stari drugovi posvadjali, a Osama je bio idealan za optuziti, a ameri ustedili lovu od osiguranja i nasli izgovor za buduce ratove.
@bosanceros vama će dodik da izgradi naaaaajveću kamenu ploču i sahrani vas konačno. nisu vama potrebni muslimani da dovrše posao. da se nije desila ona traktorijada iz hrvatske zbog oluje, sad bi vas jazavaca bilo samo u šumadiji
ti znaš, ti ga pravio? stručnjak, počeraj te ovce
sta ti znas sta je grad maj mune seljacki
Je....lo vas Sarajevo.
Najbesmisleniji grad na svijetu, Njujork.
I mi bi gradili visoke zgrade u priobalnim gradovima da nam Hrvatska vrati more koje je uzela na prevaru. Po starim kartama se fino vidi da je more nase bosansko. http://goo.gl/VdzAT http://goo.gl/DPrci Ono malo ostrva sto je pripadalo Mletackoj republici je isto nase.
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani ! Ha ha ha ha....cuj k\'o zaklani...ha ha ha...sta sve sejteni nece smisliti....ha ha ha
mevlid, inace srp.ski ter.orista je srusio ove tornjeve...
ove tornjeve su srusili srp.ski tero.risti, kao sto su i u maju 92 e izveli teror.isticko hapsenje i zlostavljanje prvog predsjednika medjunarodno priznate Repu.blike BiH !!!!
bjezttee eto mevlida hahaha